Connect with us

3ος Όμιλος

Μιχάλης: “Δεν υπάρχει αδιάφορο ματς για τη Θύελλα Καμαρίου”

Published

on

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου ενόψει του αυριανού ματς που ακολουθεί με τη Χαλκίδα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Οι Κυπελλούχοι Κυκλάδων παρότι είναι το αουτσάιντερ του αγώνα με δεδομένο ότι θα τεθούν αντιμέτωποι με ένα σύνολο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στη Γ’ Εθνική θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή, Κώστα Μιχάλη είναι η απουσία του Ανδρέα Σπανού που λόγω θλάσης δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ο έμπειρος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί όπως στα περισσότερο ματς φέτος, δηλαδή με πλάνο και συγκέντρωση, αφού αυτά τα σδυοι στοιχεία θα της δώσουν την πρόκριση.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε στο sportcyclades.gr όπου και τόνισε

”Εμείς είμαστε μα ομάδα που τη φετινή χρονιά θέσαμε δυο στόχους: Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο. Τον έναν στόχο τον πετύχαμε και αφού μας δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσουμε δεν μπορούμε να αφήσουμε κανένα παιχνίδι αφού όλα έχουν ξεχωριστή σημασία για εμάς.

Επειδή πρόκειται για ένα ματς prestige για τη Θύελλα, δεν θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Γνωριζουμε τη δυναμική της Χαλκίδας. Σεβόμαστε το συγκεκριμένο σύνολο από εκεί και πέρα όμως εμείς, θέλουμε ειδικά μέσα στο γήπεδο μας να κερδίζουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο”.

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα πρέπει να βγάλει η Θύελλα στον αγωνιστικό χώρο στο αυριανό ματς για να φτάσει στη νίκη, ο έμπειρος κόουτς είπε:

”Η δική μας ομάδα στηρίζεται στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο γεγονός ότι σε κάθε ματς προσπαθεί να είναι κυρίαρχος του αγώνα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει το ίδιο στυλ με εμάς παίζοντας με κυριαρχία. Αν εμείς καταφέρουμε αυτό και το αξιοποιήσουμε και πάρουμε την κυριαρχία θεωρώ ότι έχουμε τον πρώτο λόγο”.