Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μικρασιατικός-Βοτανικός 5-1

Published

on

Στην 3η θέση του 2ου ομίλου με 44 βαθμούς, έχοντας ωστόσο ματς περισσότερο από το Χαϊδάρι, σκαρφάλωσε ο Μικρασιατικός επικρατώντας εύκολα με 5-1 του Βοτανικού. Το συγκρότημα του Κώστα Σταμπουλίδη απέδωσε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και έφτασε δίκαια στη νίκη. Από την άλλη, ο Βοτανικός πάλεψε το ματς κυρίως για ένα ημίχρονο ωστόσο στη συνέχεια κατέρρευσε γνωριζοντας βαριά ήττα. Στο 10′ ο Πετρίτσης με κεφαλιά εκανε το 1–0. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σκεύη, με τον Ψαραδέλη στο 33′ να σημειώνει το 2-1 μετά από ωραία ατομική προσπάθεια. Στο 73′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πέναλτι έκανε το 3-1, για να πάρει στη συνέχεια το… όπλο του ο Μεσσίνι ο οποίος με δυο γκολ (74′,90′) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Μεσσίνι, Βλάχος (51′ Κρασσάς), Κολοβός Η., Κραψίτης (73′ Κετσές), Κατοπόδης (82′ Βιντζηλαίος), Πετρίτσης, Κολοβός Α., Ψαραδέλης.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Ρούσσος, Πανάγος, Ντάμας, Κολάγκι (46′ Ευθυμιόπουλος), Θεωδορέλος, Κατσούδας, Σπυροπάλι, Ρακιτζής, Τζαβάρας (46′ Μητκάκης), Σκεύης, Φιλόπουλος (20′ λ.τρ. Τάφα)