Connect with us

stoplekto

Μικρασιατική: « έχουμε κερδίζει τη συμπάθεια και τον σεβασμό όλων »

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ Μίμας Μικρασιατική εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση – απάντηση στον εκπρόσωπο του Κριού Διονύση Βάντζο :

«Είμαστε μια νεοσύστατη ομάδα που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α για πρώτη φορά. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε τόσο με την αγωνιστική μας παρουσία (Πρωταθλήτρια 2016-2017) οι ποδοσφαιριστές, όσο και με την εξωαγωνιστική μας συμπεριφορά η διοίκηση, να κερδίσουμε την Συμπάθεια τον Σεβασμό και την Αποδοχή όλων των ομάδων της Ένωσης.
Σας θυμίζουμε ότι ομάδες που διεκδικήσαν με εμάς το πρωτάθλημα έως το τέλος, όπως ο Πυρρίχιος, ο Εθνικός Πανοράματος και η Δύναμη Ασπροπύργου μας έδωσαν συγχαρητήρια για την φιλοξενία χαρακτηρίζοντάς μας , «ομάδα κόσμημα για την ΕΠΣΔΑ».
Για τα όσα ΨΕΥΔΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ αναφέρει σε δημοσίευμα του ο κ.Βάντζος Διονύσιος εκπρόσωπος της ομάδας Κριός σας αναφέρουμε τα παρακάτω:.
Πως γίνεται λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας μας (αδιάφορο βαθμολογικά) το οποίο ήταν «Φιέστα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας…. και ενώ η διαφορά μεταξύ του Α.Ο ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ και του Κριού ήταν 22 βαθμοί!!!! το δε σκορ στο Α ημίχρονο ήταν ήδη 3-0 !!!! να συνέβησαν όλα αυτά τα οποία επικαλείται στο δημοσίευμα του ο κος Βάντζος;;;;
Τα όσα βιάστηκε να αναφέρει δημόσια ότι συνέβησαν, για τα οποία δεν ξέρουμε τους λόγους, αποτελούν κομμάτι της φαντασίας του ….
Για εσάς που είσαστε 14 χρόνια στο πρωτάθλημα της Ένωσης …. δεν σας ξέραμε …. αλλά ρωτήσαμε και μάθαμε !!!!
Κύριε Βάντζο όταν τοποθετείστε δημόσια και θέλετε να λέτε ότι εκπροσωπείτε το ποδόσφαιρο «μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους», όταν έρχεστε σε ένα γήπεδο που υπάρχει «Γιορτή για τον Πρωταθλητή», στο οποίο υπάρχουν 300 με 400 άτομα εκ των οποίων 200 γυναίκες και παιδιά, ….ΣΕΒΕΣΤΕ….. και δεν απευθύνεστε προκλητικά στην εξέδρα… λεκτικά και κάνοντας… άσεμνες χειρονομίες!!!
Σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων όπου η συμπεριφορά τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά και στην ανάπαυλα ήταν άψογη όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.»