Connect with us

stoplekto

Μια “ντουζίνα” μεταγραφές η Λαμπερή

Published

on

Με γνώμονα το μέλλον κινήθηκε η διοίκηση της Λαμπερής τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα οι Ελευσίνιοι προχώρησαν σε δώδεκα προσθήκες που αρχικά δυναμώνουν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος,  αλλά ακόμα περισσότερο «χτίζουν» ήδη την ομάδα που θα θέλουν να πρωταγωνιστεί τα επόμενα χρόνια.

Αναλυτικότερα η Λαμπερή απέκτησε τους Χρήστο Αδαμόπουλο, Ισά Αμαρίλντο, Χρήστο Γκούνα, Αντρέα Εγγλέζο, Άγγελο Ρουμελιώτη, Γιάννη Μαλλιώρη, Κώστα Μαρκάκη, Νίκο Μαυροειδάκο, Παναγιώτη Μπεκιάρη, Αχιλλέα Πάκο, Γιάννη Σκιγκόπουλο και Άκη Χριστοφή.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Παλλίδης μας δήλωσε: “Επισημαίνουμε ότι σκοπό μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον «ανοιχτό» σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που έχουν όρεξη να παίξουν το ποδόσφαιρο. Στην Λαμπερή σίγουρα θα μπορέσουν να δείξουν τις ικανότητες τους, μέσα στο γήπεδο”.

 

  • Την Δευτέρα 5/2/2018, στο πνευματικό κέντρο Ελευσίνας στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας του ανδρικού τμήματος της ΛΑΜΠΡΗ ΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ και της ακαδημία μας η οποία αποτελεί μέρος της μεγάλης οικογένεια του Ολυμπιακού. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply