Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μητρόπουλος: Χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα επωμιστεί το δημιουργικό παιχνίδι του ΠΑΟ Ρουφ στο ερχόμενο πρωτάθλημα θα είναι ο Γιώργος Μητρόπουλος.

Ο περσινός πρωταθλητής Πειραιά με τη φανέλα του Ατρόμητου, μέσω της εμπειρίας και της ποιότητας του αναμένεται να… ξεκλειδώσει αρκετές φορές τις αντίπαλες άμυνες και να χαρίσει πολύτιμους βαθμούς στην Αουστρια και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που αποκτήθηκε.

Με κύρια χαρακτηριστικά το καλό κράτημα της μπαλας, τις ομορφες εμπνεύσεις και την οξυδέρκεια του ο πρώην άσος του Εθνικού Πειραιά και της Θύελλας Ραφήνας θα επιδιώξει να βοηθήσει και να δικαιώσει τη διοίκηση Κουνάδη για την επιλογή της να τον εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη για πρώτη φορά από τη στιγμή που μετακίνηση στην Αουστρια όπου μίλησε για το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα τονισε

Πως αισθάνεσαι που ανήκεις στην οικογένεια του ΠΑΟ Ρουφ;

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον ΠΑΟ Ρουφ . Πρόκειται για ένα ιστορικό και πολύ οργανωμένο σωματείο και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό .

Οι εντυπώσεις από την προετοιμασία;

Μέχρι τώρα στη προετοιμασία δουλεύουμε παρά πολύ καλά , σε επαγγελματικά πρότυπα θα έλεγα. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και η ομάδα μας παρέχει τα πάντα.

Ποιοι ειναι στόχοι για το νέο πρωτάθλημα;

Ο στόχος της ομάδας είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Δουλεύουμε παρά πολύ στη προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και από κει και πέρα θα κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Προσωπικές φιλοδοξίες;

Προσωπικά θα ήθελα να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Μέσω της ομαδικής επιτυχίας θα φανεί περισσότερο και ο καθένας ξεχωριστά.

Πως νιώθεις που για πρώτη φορά θα αγωνιστείς στην Α’ ΕΠΣΑ;

Το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑ είναι πολύ ανταγωνιστικό. Υπάρχουν παρά πολύ καλές ομάδες που διαθέτει μεγάλη ιστορία . Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να είμαστε πάνω απ όλα υγιείς.