Connect with us

6ος Όμιλος

Μητρόπουλος: Τεράστια εμπειρία το φιλικό με την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Published

on

Χωρίς αμφιβολία η φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που έλαβε χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ήταν μια μεγάλη εμπειρία για τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που αγωνίζονται σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας αντιμετώπισαν τους παίκτες του Θεόφιλου Καλύβα γεγονός που μόνο ενθουσιασμό σκόρπισε στις τάξεις των Καμινιωτών παρά το βαρύ 0-9.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Σπύρος, Μητρόπουλος όπου και τόνισε:

”Τεράστια εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Πειραιά ήταν ο φιλικός αγώνας που έγινε χθες με τον Ολυμπιακό στο προπονητικό του κέντρο στου Ρέντη. Παρ’ όλο που ήταν προπονητικός φιλικός αγώνας, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήθελαν να αποδείξουν όλοι στον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα και δεν ήταν καθόλου χαλαροί. Ο Ατρόμητος Πειραιά στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Μόνο θετικά λοιπόν είχει για την ομάδα μας η χθεσινή αναμέτρηση. Σαν Ατρόμητος Πειραιά θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πραγματικά υποδειγματική φιλοξενία του Ολυμπιακού και να δηλώσω το θαυμασμό μου για τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου και των ανθρώπων του Ολυμπιακού”.