Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μητρούσης: “Παίζουμε την τελευταία μας… ζαριά”

Published

on

Με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για την κατάκτηση του τίτλου θα παραταχθεί ο Α.Σ. Σουρμένων στον αγώνα με τον Χαραυγιακό.
Ο Γιάννης Μητρούσης που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές αναφερόμενος στον αγώνα υπογράμμισε:
“Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας αφού αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος μετά από ένα κακό αποτέλεσμα για μας την προηγούμενη αγωνιστική.Ο Χαραυγιακος, είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Εμεις όμως παίζουμε εντός έδρας,έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και ουσιαστικά παίζουμε την τελευταία μας ζαριά προκειμένου να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε εντός της κούρσας του πρωταθλήματος.Δεν αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό μας,εμείς όπως κάναμε μέχρι τώρα,θα προσπαθήσουμε χωρις αγχος και με αυτοπεποίθηση,να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε στη νίκη που χρειαζόμαστε. Ειμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι όπως συνηθίζεται ανάμεσα στις δυο ομάδες τα τελευταία χρόνια”.