Connect with us

stoplekto

Μηδενίστηκε ο Δίας Κορυδαλλού- Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣ Πειραιά

Published

on

Μέλη της Ε.Π.Σ.Πειραιά στα γήπεδα

 

Toυς παρακάτω αγώνες των πρωταθλημάτων του Σαββατοκύριακου 14-15/10/2017 θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε/Δ της Ε.Π.Σ.Πειραιά ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.10.2017

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – Α.Ε. ΜΟΣΧΑΤΟΥ( οι κ.κ. Ι. Σταματάτος – Λ. Κανδύλης)

ΣΠΙΘΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ( ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ( ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΘΗΣΕΑΣ – ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ( ο κ. Β. Κουτσούπης)

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.10.2017

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Ο. ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ( ο κ.  Κ. Χολέβας)

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – Α.Ε. Μ. ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ( ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ( ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ( ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΚΑΡΑΒΑΣ – Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ( ο κ. Ι. Ευδαίμων)

ΛΕΟΝΤΕΣ Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ( ο κ. Ι Ευδαίμων)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ( οι κ.κ. Ι. Ρεντζής- Στ. Φασουλής)

*Στον Κυριακάτικο αγώνα ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – Α.Ε. ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΣΤΕΡΑΣ έχουν ληφθεί αστυνομικά μέτρα τάξης.

 

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Γ. ποδοσφαιριστή   του σωματείου ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στο  αποδιδόμενο  σ’ αυτόν  παράπτωμα, ανάρμοστη συμπεριφορά  όπως καταγγέλθηκε από αξιωματούχους του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ της 30.9.2017  -ανάρμοστη συμπεριφορά σε αξιωματούχους Ε.Π.Σ.Π.- επιβάλλει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού για μια (1) αγωνιστική ημέρα  και  χρηματική ποινή 10€ στον κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Γ.  ποδοσφαιριστή  του σωματείου ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  (άρθρα 3 παρ.1 και 10 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

2.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 1.10.2017  – ρίψη αντικειμένου:     

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ για παράβαση του άρθρου  15 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  χρηματική ποινή 50€ (άρθρο 15  παρ.6 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

3.Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΣΠΙΘΑ  καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΣΠΙΘΑ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΝΙΚΑΙΑΣ  στις 1.10.2017  – ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλων – επιβάλλει στο σωματείο  ΣΠΙΘΑ την ποινή της επίπληξης   (άρθρο 6  παρ.2 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

4. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ  καθώς επίσης την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ  υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα κατά τη διάρκεια του αγώνα  ΑΣΧ ΠΟΣΕΙΔΩΝ – ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ  που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ  στις 30.9.2017, το ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ.

 

Μηδενίστηκε ο Δίας Κορυδαλλού !!

 

Αναφορικά με την εκδίκαση της ένστασης του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ κατά του σωματείου ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για τον μεταξύ τους αγώνα της 1/10, η Πειθαρχική Επιτροπή αποφασίζει τα εξής:

α) Κάνει δεκτή τυπικά και στην ουσία  της την ένσταση του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ κατά του σωματείου  ΔΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για τον μεταξύ τους αγώνα του Πρωταθλήματος Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  της  1/10/2017.

β) Προβαίνει στην κατακύρωση του αγώνα  ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ  που έγινε στο γήπεδο  Κορυδαλλού  στις 1/10/2017 για το Πρωτάθλημα Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ με τέρματα τρία (3) υπέρ έναντι μηδέν      (0) και βαθμούς τρείς  (3) έναντι μηδέν(0) του σωματείου ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

γ) Από το σωματείο ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  αφαιρούνται  επίσης τρείς (3)  βαθμοί   από τον πίνακα βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας που  μετέχει και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρα  23 παρ.9 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΟ).

δ) Εντέλλεται την κατάπτωση του καταβληθέντος παράβολου υπέρ του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ   (αρ. παρ. Νο 5015)

ε) Παραπέμπει τα σχετικά στην Επιτροπή Πρωταθλήματος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply