Connect with us

stoplekto

Με χατ-τρικ του Μπουσάι ο Αθηναϊκός 5-1

Published

on

Γράφει ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με συντριπτική υπεροχή στο δεύτερο ημίχρονο όπως επίσης με τον Μπουσάϊ να πετυχαίνει χατ-τρικ και τον Μοροσάνο να δημιουργεί ο Αθηναϊκός επικράτησε εύκολα στο γήπεδο Λυκόβρυσης με σκορ 5-1 της Νέας Ζωής Μεταμόρφωσης και πέρασε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου.

Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο σερί διπλό για το συγκρότημα του Σταύρου Χαϊδεμένου στην διοργάνωση. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 2′ με έξυπνο σουτ του Κολοκοτρώνη έξω από την μεγάλη περιοχή. Στο 43′ ο Έλβις Μπουσάϊ με κοντινό σουτ μετά από πάσα ασίστ με κεφαλιά του Γώγου ισοφάρισε σε 1-1. Πάλι ο Μπουσάϊ στο 48′ αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο 55′ ο Τσατσούλης με κοντινή κεφαλιά από ασίστ του Μοροσάνο έκανε το 1-3. Στο 68’ο Μπουσάϊ με φάουλ από απόσταση τριάντα μέτρων αλλά και μετά από προσποίηση του Μοροσάνο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Το τελικό 1-5 έγραψε στο 86′ ο Κάλιος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Μοροσάνο. Στο 76′ σε κοντινό σουτ του Μπουσάϊ η μπάλα χτύπησε στην συμβολή των δοκών και κατέληξε άουτ.

Στο 47′ και στο 65′ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Φούσκας πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις σε κοντινά σουτ του Μουσάϊ ο οποίος μετά τα τρία γκολ που πέτυχε επιδόθηκε σε πάσες με βραζιλιάνικα τακουνάκια. Από τους νικητές πολύ καλοί ήταν ακόμα οι Μαραγκός και Σκαρλάτος ενώ από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Β. Νικολάου, Οντομπρόσι, Ξένος.Με το νούμερο 17 στην πλάτη αλλά με το 16 στο σορτσάκι αγωνίστηκε ο Ντάλλιος των ηττημένων στους οποίους το περιβραχιόνιο του αρχηγού μετά την αντικατάσταση του Ντάλλη το πήρε ο Γκαμπέσης. Άριστο το διαιτητικό τρίο Κοκαρίδας, Χ. Νικολάου, Θ. Γαλάνης.

ΝΕΑ ΖΩΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ:Φούσκας, Αποστολόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γκαμπέσης, Μεσολοράς, Οντομπρόσι, Ξένος(67′ Κυριακίδης), Ζαχαρίου, Κολοκτρώνης(52′ Ζάχαρης), Ντάλλης(62′ Ντάλλιος), Β. Νικολάου.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Αθανασόπουλος, Μέρμηγκας, Κορδογιάννης(77′ Κάλιος), Κοίλιας, Μαραγκός, Μοροσάνο, Μπουσάϊ, Σκαρλάτος, Γώγος(82′ Γκουγκουλής), Τσατσούλης(67′ Μήλιος), Κούτακ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply