Connect with us

stoplekto

Με το δεξί ο Ατρόμητος Πειραιά 3-0 την ΑΕ Θύελλα Αχιλλέα Κορ

Published

on

Με νίκη μπήκε στο 2018 ο Ατρόμητος Πειραιά που επικράτησε με 3-0 στην επανάληψη της  αξιόμαχης ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού.

Οι Καμινιώτες ήταν απογοητευτικοί στο α’ μέρος αφού εγκλωβίστηκαν από τους σωστά τοποθετημένους στον αγωνιστικό χώρο Κορυδαλλιώτες και με εξαίρεση το δοκάρι του Επιτροπάκη στο 34’ δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία.

Οι ηρωικοί φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν στο γήπεδο με έντεκα παίκτες ( μόνο ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας καθόταν στον πάγκο ) , όσο περνούσε η ώρα ερχόταν η κούραση .

Ο Ατρόμητος που μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη, αφήνοντας τον κακό του εαυτό στα αποδυτήρια ,  άνοιξε το σκορ στο 69’ με τον Δανασή που νίκησε τον έξοχο γκολκίπερ Μανώλη   για να σημειώσει  λίγο αργότερα ( 71’) και δεύτερο γκολ με τον Μητρόπουλο.

Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 86’ ο Μιχαλακάκος .

Άριστος ο διαιτητής Σφούνος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Τράκας, Τζωρτζάτος( 63’ Μαραγκός) , Γαβαλάς, Παλάτσιος, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Λουβής( 73’ Γκόγκα), Μπινικάκης( 54’ Κοντάκος) , Δανασής(79’ Μιχαλακάκος) , Μητρόπουλος, Επιτροπάκης

ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ: Μανώλης, Τσικώνης, Τοκατλιάν, Μπλέτσας, Πιτερός Σωτηρόπουλος, Μαρλαφέκας, Δερματάς, Ξένος, Λένγκα, Νέλα .