Connect with us

slideshow

Με τιμωρία απειλείται ο Πανελευσινιακός!

Χάνει βαθμό και απο το πρωτάθλημα για το λουκέτο στο γήπεδο.

Published

on

Με μηδενισμό στον αγώνα κυπέλλου και μείον ένα βαθμό από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ, κινδυνεύει ο Πανελευσινιακός εξαιτίας της αναβολής του αγώνα της Τετάρτης 19/10 για το κύπελλο της Ένωσης με την Αργώ Μεγάρων.

Ο αγώνας αναβλήθηκε καθώς η δημοτική αρχή έστειλε το πρωί της μέρας διεξαγωγής του παιχνιδιού έγγραφο προς την ΕΠΣΔΑ με το οποίο εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να παραχωρήσει το γήπεδο «λόγω εργασιών αποκατάστασης ζημιών που υπέστη ο αγωνιστικός χώρος από βανδαλισμούς».

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλης Τζανόπουλος, μιλώντας stoplekto.gr άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας του Πανελευσινιακού λέγοντας χαρακτηριστικά: Θα στείλω σχετικό ερώτημα στη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και εκείνη θα μας απαντήσει για τις ευθύνες ή μη του σωματείου».

Πηγές από την ΕΠΣΔΑ τόνιζαν ότι «βάσει του ΚΑΠ η Ένωση έπρεπε να είχε ειδοποιηθεί τρεις μέρες νωρίτερα για το γήπεδο και όχι την ίδια ημέρα διεξαγωγής του αγώνα κυπέλλου και μάλιστα με ένα έγγραφο χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι «αρμόδιος για να κρίνει την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου είναι ο διαιτητής της συνάντησης και κανείς άλλος» και ότι « από τη στιγμή που υπάρχει παραχωρητήριο γηπέδου προς την Ένωση, αυτό «ανήκει» στην ΕΠΣΔΑ.

Στην περίπτωση που τελικά τιμωρηθεί ο Πανελευσινιακός, μηδενίζεται και χάνει τον αγώνα με 0-2 από την Αργώ Μεγάρων για το κύπελλο, αλλά η «τιμωρία» αυτή είναι ανεπαίσθητη καθώς και πάλι προκρίνεται στην επόμενη φάση του κυπέλλου αφού, στον πρώτο αγώνα είχε επιβληθεί με 11-0. Αφαιρείται όμως και ένας βαθμός από το πρωτάθλημα, κάτι που μπορεί μελλοντικά να του στοιχίσει στην υπόθεση άνοδος.

Επίσης ο Πανελευσινιακός θα πρέπει να προσκομίσει στην Ένωση νέο παραχωρητήριο για το γήπεδο.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply