Connect with us

stoplekto

Με την  καλύτερη σύνθεση το Κερατσίνι

Published

on

Χωρίς προβλήματα  θα υποδεχτεί σήμερα στις 16.00 στο γήπεδο“ Παναγιώτης Σαλπέας”),   ο ΑΠΟ Κερατσίνι  τα Σούρμενα στο πλαίσιο του 3ου Γύρου του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Με εξαίρεση τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών ( Λιούμπης, Τσούβαλης, αλλά Σαμλίδης) αλλά  και του Μάλλη που είναι στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, ο Βασίλης Σπάθας αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση . Από κει και πέρα, για το παιχνίδι μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού των ροσσονέρι , Νίκος  Νταλαμπίρας, δήλωσε:

“Η διακοπή δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες . Ήταν λίγος ο καιρός για την προετοιμασία ενός τέτοιου αγώνα που πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό και δυνατό. Αντικειμενικά το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας,  μας δίνει ένα πλεονέκτημα για εμάς. Πιστεύω ότι τα Σούρμενα είναι μια πολύ καλή και καλοδουλεμένη ομάδα με σπουδαία  τακτική προσέγγιση στο παιχνίδι ,κάτι που φάνηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα.

Σίγουρα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω γιατί ο θεσμός τους ενδιαφέρει στο 100% .Γιατί εμείς δεν έχουμε κρύψει ότι ο μεγαλύτερος στόχος είναι  να ανέβουμε μέσω των μπαράζ για να παίξουμε στη Γ Εθνική Από κει και πέρα, εμείς παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι πλεονέκτημα, , οπότε πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που αξίζει να έρθει ο κόσμος και να το παρακολουθήσει.”