Connect with us

4ος Όμιλος

Με σόου Καμαρά ο Ιωνικός πέρασε από τη Ραφήνα-Φωνές η Τριγλία

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι θα συναντούσε δυσκολίες και αυτό διότι η Τριγλία Ραφήνας με την έλευση του Γιώργου Αρχοντάκη είχε παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο. Ο Ιωνικός πράγματι βρήκε στο ‘Παναγιώτης Σκούφος’ αρκετά εμπόδια ωστόσο πήρε τη νίκη με 0-3 απέναντι στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής παραμένοντας στην κορυφή του 4ου ομίλου και αυξάνοντας τη διαφορά από τον Ερμή στους τρεις πόντους μετά την ισοπαλία κόντρα στον Πανθηραϊκό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ανρί Καμαρά ο οποίος παρότι μπήκε αλλαγή στο 65′ κατάφερε να… καθαρίσει το ματς αφού σημείωσε και τα τρια γκολ του αγώνα, όντας ο man of the match της συνάντησης.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να παραλειφθέι το γεγονός ότι και οι αλλαγές του Ηλία Καλοπήτα (Κατσικιας, Καμαρα και Κυριακιδης) έσπρωξαν τον Ιωνικό προς τη νίκη.

Από την πλευρά της η Τριγλία Ραφήνας έχει τρομερά παράπονα από η διαιτησία του Ρατσιάτου θεωρώντας ότι κακώς δεν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κρητικός στο 77′ υποστηρίζοντας ότι ο αμυντικός του Ιωνικού ήταν τελευταίος παίκτης και βρήκε τη μπάλα με το χέρι, όπως επίσης και για τη φάση της αποβολής του Παπασάββα στο 54′.

Στο α’ μέρος το ματς δεν ήταν καλό όσον αφορά το θέαμα, με τον Ιωνικό παρ’ όλα αυτά να δημιουργεί τις φάσεις που απαιτούνταν για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 14′ με τον Καραλή να εκτελεί το φαουλ και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 16′ ο Αργυρίου με ωραια ενέργεια βρέθηκε απέναντι από το Δημιζα όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη στο 18′ είχε το σουτ του Τσαγκαρη. Στο 20′ ο Σαπαλίδης βρέθηκε από δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 43′ ο Καλογιάννης γύρισε τη σέντρα ο Νικολόπουλος έκανε την προβολή όμως ο Λέτσο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Για να φτάσουμε στο 45′ όπου χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Συγκεκριμενα, ο Αργυρίου έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Καραλή όμως το σουτ του τελευταίο έφυγε άουτ κι ενώ είχε περάσει τον τερματοφύλακα και είχε κενη την εστία.

Στο 50′ ο Ιωνικός είχε καλή στιγμή με τον Καραλή να εκτελεί το φάουλ και ο Σαπαλίδης να μην μπορεί να κάνει το 0-1

Στο 53′ ο Καραλης αφου ταλαιπώρησε τους αντιπαλους αμυντικους εκανε το σουτ ομως ο Μπιρης εδιωξε πανω στη γραμμη, ενώ στο 54′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Παπασάββας σε μια φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Στην κόντρα στο 77′ ο Τσαγκαρης ενώ είχε την ευκαιρια να σπάσει τη μπάλα δεν το έκανε με αποτέλεσμα το σουτ που επιχείρησε να φύγει άουτ, ενώ στο 79′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με τον ίδιο τροπο έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Στο 89′ έγινε το 0-1, με τον Καραλή να κάνει το σουτ, το Δήμιζα να απεκρούει και ο Καμαρά που βρέθηκε στο ριμπάουντ με σουτ έκανε το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν όμως ο Ιωνικός χτύπησε στη κόντρα. Μετά από όμορφη ατομική ενέργεια ο Καμαρά σουταρε και έστειλε τη μπάλα στο δεξί ‘Γ’ του Δήμιζα, με τον Σενεγαλέζο άσο να ολοκληρώνει το κρεσέντο του στο 92′ με σουτ.

ΤΡΙΓΙΑ (Γιωργος Αρχοντάκης) Δήμιζας, Τσάγκαρης, Μητσόπουλος, Μπιρης, Μακρης, Καμβυσης, Κοτσι (70′ Μαργαρης), Καλογιαννης, Νικολόπουλος (58′ Παπαδοπουλος), Ποτουρίδης (86′ Τσεβας), Παπασάββας.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλιας Καλοπητας) Λέτσο, Μειμαρογλου, Παντελιδης (65′ Καμαρα), Κρητικος, Προβατιδης, Ζαφειριδης (82′ Κυριακιδης), Πεεφ, Σιμιτσης (70′ Κατσικιας), Σαπαλιδης, Καραλης, Αργυριου