Connect with us

7ος Όμιλος

Με σφραγίδα Αργυρού και Γεροντάκη η πρόκριση της Θύελλας Καμαρίου

Published

on

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε η Θύελλα Καμαρίου στον αγώνα που έγινε πριν λίγο στη Σαντορίνη, όπου επικράτησε με 5-0 του Αστέρα Τραγαίας, έχοντας ανάμεσα στους σκόρερ 2 δεκαπεντάχρονους που έκλεψαν την παράσταση.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής (neasantorinis.gr)

Ο αγώνες έγινε κατόπιν ιπποτικής συναίνεσης του  Αστέρα Τραγαίας  στη Σαντορίνη, καθώς η ομάδα της Νάξου αφού μίλησε με την διοίκηση της Θύελλας και την ΕΠΣ Κυκλάδων είπε το ναι προκειμένου και αυτή από την πλευρά της να ελαφρύνει το ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα της κυκλαδίτικης ομάδας που αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική.

Οι Ναξιώτες, στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας το χρέος τους και τιμώντας παράλληλα τον θεσμό. Μάλιστα στο πλαίσιο της καλής σχέσεις των δύο ομάδων, υπήρξε προσυνεννόηση για την πραγματοποίηση κάποιου φιλικού αγώνα, όταν και εφόσον πραγματοποιηθούν οι δρομολογημένες εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της Τραγαίας.

Ο Κώστας Μιχάλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές που τους έλειπαν παιχνίδια, με την παρουσία των μικρών που προέρχονται από τις ακαδημίες να ξεχωρίζουν.

Ντεμπούτο έκανε και ο 19χρονος πρώην παίκτης του Λεβαδειακού και του Πανθηραϊκού, Μηνάς Βλαβιανός, που έδειξε ότι μπορεί αν αποτελέσει ακόμη μία αξιόπιστη λύση για τον Κώστα Μιχάλη.

Από εκεί και πέρα είχαμε την συμμετοχή ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, όπως ο τερματοφύλακας Κέβιν Κόντρα (2002), ο Μανώλης Καψάλης (1999) και οι Βαγγέλης Αργυρός και Χριστόφορος Γεροντάκης, με τους δύο τελευταίος, που είναι γεννημένοι του 2003 να αποδεικνύουν το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουν  σκοράροντας το 4ο και το 5ογκολ της Θύελλας Καμαρίου.

Τα γκολ

1-0 Στο 4΄σουτ του Φύτρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής  κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αρβανίτης έκανε από κοντά  το 1-0.

2-0 Αφού στο 14΄ο Ζανελάρι είχε σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι έπειτα από σέντρα και κεφαλιά, στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 22΄σέντρα αυτή τη φορά του Τσέπα από δεξιά βρήκε τον Φύτρο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0.

3-0 Στο 25΄Μετά από μακρινή μπαλιά στην περιοχή, ο Αρβανίτης ανατράπηκε από τον Χαμηλοθώρη και κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ζανελάρι κάνοντας το 3-0.

4-0 Στο 55΄Ο Αρβανίτης έβγαλε  παράλληλη σέντρα από αριστερά και ο Γεροντάκης που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, με σουτ στην κίνηση  έκανε το 4-0.

5-0 Στο 73΄, έπειτα από βαθιά μπαλιά του Γατσέλου στον Αρβανίτη και γύρισμα του τελευταίου στον Αργυρό ο μικρός έκανε από κοντά το τελικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Παντελάκης με βοηθούς τους Τσάφο και Νάκκα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ ( Ανδρέας Κατσούλης): Χαμηλοθώρης, Κιόσκου, Μαργαρίτης, Δεγαΐτας, Αλιμπέρτης, Σφυρόερας, Τράκος, Μαρούλης, Μπίντζη, Παραράς (50΄Πόλια).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Κόντρα, Βλαβιανός, Γελαδάρης, Γατσέλος, Τσέπα, Πάγια, Φύτρος, Καψάλης, Ζανελάρι (45΄Γεροντάκης), Αρβανίτης, Αργυρός.

Αναπληρωματικοί: Φίλων, Ρέτζο, Τσουκαλάς, Μαυρομάτης, Λυγνός, Αργυρίου.