Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με Σπυρόπουλο πρωταγωνιστή 2-1 το Ηράκλειο το Καματερό

Τρία γκολ, τέσσερα δοκάρια, δύο αποβολές.

Published

on

Συναρπαστικό παιχνίδι με τρία γκολ, τέσσερα δοκάρια, δύο αποβολές που καθήλωσε τους θεατές παίχτηκε στο Ηράκλειο- Καματερό μ ε τους γηπεδούχους να φεύγουν νικητές με σκορ 2-1.

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση ποδοσφαίρου με το Ηράκλειο να έχει μια τριπλέτα φωτιά (Σπυρόπουλο, Ζαμπαρά, Καφετζή) και το μαχητικό Καματερό αν και τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες να παλεύει μέχρι τέλους για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Το Ηράκλειο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεζε σε όλο το γήπεδο και έφτασε κοντά στο γκολ μόλις στο 3΄ και στο 4΄με τον Ζαμπάρα.

Στο 14΄ έγινε απειλητικό το Καματερό με ωραία κάθετη του Φιλιώτη στον Κλωνάρη που μέσα από την περιοχή σούταρε αλλά ο Περτσάς έδιωξε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του κόρνερ ο Φιλιώτης έπιασε γυριστό σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 21΄ο Ζαμπάρας έφυγε μόνος του με ταχύτητα προς την αντίπαλη εστία, ο Γαλανός τον τράβηξε και ο διαιτητής Κοκαρίδας έδωσε φάουλ και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Καματερού που ήταν τελευταίος.

Στο 33΄το Καματερό είχε δοκάρι σε σουτ του Τριάντη.

Το 1-0 έγινε στο 36΄μετά από τραγικά λάθη της αμυντικής γραμμής του Καματερού. Ο Θεοδωρακόπουλους προσπάθησε να διώξει ανεπιτυχώς (τσαφ), η μπάλα πήγε προς τα πίσω στον τερματοφύλακα Κολιάκη, που του γλίστρησε μέσα από τα χέρια η βρεγμένη μπάλα, αποδέκτης έγινε ο Καφετζής που την γύρισε στον Σπυρόπουλο που σε κενό τέρμα δεν δυσκολεύτηκε να απλά να την σπρώξει στα δίχτυα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο το Καματερό. Στο 46΄ο Φιλιώτης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και στην επαναφορά έπιασε νέο σουτ που κόντραρε σε αμυντικό και ξεγέλασε τον ανήμπορο να αντιδράσει Περτσά.

Στο 50΄έγινε το 2-1 και η ωραιότερη ενέργεια του αγώνα. Το γκολ πέτυχε ο Ζαμπαράς αλλά ανήκει στον Σπυρόπουλο που κοντά και πάνω στην γραμμή του άουτ πέρασε τέσσερις αμυντικούς και την κατάλληλη στιγμή την γύρισε στον σέντερ του Ηρακλείου που απλά την προώθησε στα δίχτυα.

Στο 52΄από εκτέλεση φάουλ ο Ζαμπαράς έπιασε κεφαλιά στο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Καφετζή πέρασε λίγο άουτ.

Στο 58΄σουτ του Λέκκα έβγαλε με υπερένταση ο πολύ καλός Κολιάκης.

Στο 65΄δυνατό σουτ του Φιλιώτη απέκρουσε προσωρινά ο Περτσάς και ο Αντάλης απέτυχε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 67΄το Ηράκλειο είχε νέο δοκάρι με τον Λέκκα.

Στο 70΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπυρόπουλου, ο Ζαμπαράς σηκώθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής και έπιασε κεφαλιά με την μπάλα να κατευθύνεται στα δίχτυα. Ο Κολιάκης είπε «όχι» και απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του νέου κόρνερ ο Σπυρόπουλος έπιασε νέα κεφαλιά που πήγε στο δοκάρι.

Στο 80΄το Καματερό έμεινε με εννέα παίκτες καθώς ο Κλωνάρης έκανε ένα σκληρό φάουλ. Η αποβολή ήταν δίκαιη ενώ ο παίκτης αποχωρώντας κάτι ψιθύρισε στον διαιτητή.

Στο 82΄νέα διπλή επέμβαση του Κολιάκη σε κεφαλιά του Καφετζή και σουτ του Λέκκα.

 

Καλή η διαιτησία των Κοκαρίδα, Κουτσόγιαννου και Γεωργή.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως μετά το τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν για τις δύο αποβολές.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Περτσάς, Κωνσταντινίδης, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος (46΄Μπαλαρής), Πετρίτσης, Δαυϊδ, Παπαδάκης (86΄Τσαλιαγκός), Λέκκας (90΄Σαζακλής), Ζαμπαράς, Καφετζής, Σπυρόπουλος.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Ζόνγκα, Αντάλης, Ξενάκης (λ.τρ 11΄Τρουπής), Γαλανός, Θεοδωρακόπουλος, Τριακόσης (63΄Παπαϊωάννου), Κλωνάρης, Φιλιώτης, Ευαγγελίδης, Τριάντης (57΄Πιπίνης).

 

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Πέγκος

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply