Connect with us

7ος Όμιλος

Με σούπερ Ερρίκο, η Θύελλα Καμαρίου… άλωσε την Εύβοια

Published

on

Συνέχεια, στην ανοδική πορεία που διαγράφει από την αρχή της σεζόν έδωσε η Θύελλα Καμαρίου που για πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα του 7ου ομίλου της Γ’ Εθνικής επικρατώντας με 1-4 στην Εύβοια του Απόλλωνα Ερέτριας.


Το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη, όπως συνέβη και στο ματς με τον Χαραυγιακό, έμεινε πίσω στο σκορ, όμως στην επανάληψη, μεταμορφώθηκε και πήρε τη νίκη πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Κώστα Ερρίκο που πέτυχε δυο γκολ και ήταν ο δημιουργός στα άλλα δυο τέρματα.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας Ερέτριας δεν διαχειρίστηκε όπως θα έπρεπε το ματς αφού μετά το 1-0, έμεινε από δυνάμεις και υπέκυψε στην ανωτερότητα της Θύελλας.

Η νίκη αυτή φέρνει μέχρι στιγμής στην κορυφή του ομίλου τη Θύελλα Καμαρίου με έξι βαθμούς σε δυο ματς, σε αντίθεση, με τους Ευβοιώτες που βρίσκονται στην τελευταία θέση μετρώντας σε τρια ματς ισάριθμες ήττες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη ξεκίνησε για ακόμη ένα ματς με διαφορετική ενδεκάδα, όμως όσοι παίκτες κλήθηκαν να αγωνιστούν έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν, με τη Θύελλα να αποδεικνύει ότι έχει γεμάτο ρόστερ, όπως και το γεγονός ότι οι Μάριος Αργύριου και Γιώργος Ρέτζο σκόραραν για δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Αιφνιδίασαν οι γηπεδούχοι

Μόλις στο 6′ οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και αιφνιδίασαν τους Σαντορινιούς αφού με υπέροχο σουτ ο Αμαραντίδης έκανε το 1-0.

Στο 18′ η ομάδα του Κώστα Μιχάλη πήγε να απαντήσει όμως η κεφαλιά του Μαντούση πέρασε άουτ.

Στο 29′ ο Σιμιτσής βρήκε τον Αργυρίου που πέρασε τον αμυντικό που βρήκε μπροστά του όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπασινά που έδιωξε.

Στο 35′ ο τερματοφύλακας της ομάδας από την Εύβοια μπλόκαρε το καλοζυγισμένο σουτ του Αργυρίου, μετά την πάσα του Μαυρομάτη.

Στο 36′ ο Μπασινάς έκανε λάθος όμως ο Ζανελάρι και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τη φάση για να ισοφαρίσει.

Στο 37′ ο Ζανελάρι στην τελευταία φάση του α’ μέρους, βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μπασίνα, όμως άργησε να τελειώσει τη φάση με αποτέλεσμα οι αμυντικοί των γηπεδούχων να τον προλάβουν και να παραχωρήσουν κόρνερ.

Ίδια εικόνα όπως με τον Χαραυγιακό

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 47. Ο Αργυρίου σέντραρε από αριστερά όμως η κεφαλιά του Γιώργου Ρέτζου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 48′ ο Σπανός σταμάτησε με τάκλιν το σουτ του Μώρου.

Στο 56′ η Θύελλα έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Κώστας Ερρίκος εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και ο Αργυρίου που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του Μαντούση με σουτ έκανε το 1-1.

Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων οι οποίοι στο 59′ έχασαν σπουδαία ευκαιρία.

Ο Ζανελάρι έκανε τη σέντρα σουτ αφού βγήκε στην πλάτη της άμυνας όμως ο Αργυρίου δεν μπόρεσε να κάνει το 1-2 με προβολή.

Στο 61′ οι αμυντικοί του Απόλλωνα Ερέτριας έδιωξαν πάνω στη γραμμή το ψαλιδάκι του Ζανελάρι, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Ερρίκου πέρασε μόλις άουτ.

Στο 74′ ο Ερρίκος άφησε σε ακόμη ένα ματς τη σφραγίδα του δείχνοντας την τεράστια κλάση του και το γεγονός ότι ίσως αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες των νεοφώτιστων μέχρι στιγμής.

Μετά από λάθος του Μπασινά, ο ακραίος επιθετικός της Θύελλας Καμαρίου πήγε στο ένας με έναν με τον αντίπαλο αμυντικό και αφού σούταρε έκανε το 1-2 με τη μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι πρώτα.

Στο 79′ έγινε το 1-3, οταν ο Κώστας Ερρίκος εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρέτζο που εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 84′ ο Κώστας Ερρίκος έφτασε κοντά στο 1-4 όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μπασινά με εκτέλεση φάουλ.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής μετά από πάσα του Λυγνού βγήκε απέναντι από τον Μπασινά, όμως το πλασέ του σταμάτησε στο σώμα του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Ερέτριας.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90′ ο Κώστας Ερρίκος με ψύχραιμο πλασέ εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την ασίστ του Σιμιτσή.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος) Μπασινάς, Μετσανάι, Ρούσσος, Χριστοδουλόπουλος (82′ Σμυρναίος), Μπαλόζι (82′ Κόντος), Καλοχωρίδης, Μώρος (69′ λ.τρ. Κοκκάλας), Ντουλαβέρης, Βαλκάνος, Τόρα, Αμαραντίδης (62′ Τρεγκάι).

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Τσουκαλάς, Δαβιλάς (77′ Γατσέλος), Σπανός, Μαντούσης, Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος, Σιμιτσής, Μαυρομάτης (46′ Αρβανίτης), Αργυρίου (86′ Λυγνός), Ζανελάρι (68′ Φύτρος Σ.).