Connect with us

slideshow

Με σκόρερ τον Ολιζαντέμπε 1-1 με Μαγούλα ο Βύζας..

Σκόραρε με το καλημέρα ο ΄Μανόλο΄ στο φιλικό στα Μέγαρα..

Published

on

Πάτησε χορτάρι, έβαλε το γκολ με την πρώτη επαφή στα τριάντα δευτερόλεπτα και μετά έφυγε για τα αποδυτήρια να κάνει μπάνιο και να υπογράψει στον Βύζα. Ο λόγος για τον Εμμάνουλε Ολιζαντέμπε που έκλεψε την παράσταση στο ισόπαλο 1-1 φιλικό παιχνίδι του Βύζα με τον Αστέρα Μαγούλας.

Με τη σέντρα του αγώνα, ο “Μανόλο” πήρε την μπάλλα μπήκε απο αριστερά και με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Βύζα με 1-0. Μετά απο δώδεκα λεπτά δέχθηκε ένα σκληρό φάουλ και ο προπονητής του Βύζα, Ηλίας Φυντάνης, τον απέσυρε για να τον προφυλάξει αλλά και για έναν άλλο λόγο, για να δοκιμάσει νέους παίκτες. Άλλωστε το γήπεδο του Βύζα είχε κατακλυστεί απο υπό δοκιμή παίκτες. Κάποιοι “τυχεροί” αγωνίστηκαν και κάποιοι άλλοι έφυγαν άπραγοι.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς το γήπεδο ήταν ακατάλληλο, ο Βύζας δεν είχε κάνει ούτε προπόνηση, οι παίκτες του δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και μοιραία και ο Αστέρας Μαγούλας, που αγωνιζόταν με ελλείψεις, συμπαρασύρθηκε στη μετριότητα.

Ο Αστέρας ήταν πιο ομάδα και έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι το 45΄ όπου ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι του Έβερετ.

Στο 15΄ κεφαλιά του Ζαγοριανού απέκρουσε πάνω στη γραμμή αμυντικός του Βύζα .

Στο 16΄από λάθος γύρισμα του Σέρι πάλι ο Ζαγοριανός δεν κατάφερε να τη στείλει στο πλεκτό.

Στο 25΄ωραία σέντρα απο αριστερά του Μαρή, ο Λίτσης τη βρήκε με το κεφάλι αλλά πέρασε λίγο άουτ απο το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Βύζας είχε μια ευκαιρία με τον Ρούσσο να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαν μην έγινε ποτέ αφού οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό ενώ έλειψαν και οι φάσεις.

 

Βύζας: Μπράικ, Σέρι, Πλάτανος, Μακρόπουλος,Κιάκης, Μωισίδης, Μπουτσάι, Μπιτσάκης, Καραμανωφ, Ολιζαντέμπε, Έρτσου.

Στο β ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μιχελής, Παλιγγίνης, Νταντάμης, Αρκουμάνης, Παπαγερίδης, Χουντζάι, Στρατάκης, Παυλής, Ροβήθης, Ρούσσος.

 

Αστέρας Μαγούλας: Μπαλασάκης, Κουσουρής, Λάμπρου Κολοβός, Φυσαράκης, Έβερετ, Μαρής, Λίτσης, Μπέχλης, Κορνελάτος, Ζαγοριανός.

 

Στο β ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζούκας, Αγριμάλης, Σερέπας, Πατσιονίδης, Τσούπρος, Ρόκας, Σιακαβάρας, Σωτήρχος, Μανίκας, Κατσούλας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply