Connect with us

Παρασκήνιο

Με Σαββίδη, Μελισσανίδη και 35 Ενώσεις η συγκέντρωση της Αντιπολίτευσης…

Published

on

Στη συγκέντρωση της αντιπολίτευσης το βράδυ της Δευτέρας (30/5, 20:00) στο Makedonia Pallas, έδωσαν το παρών 35 Ενώσεις  σε σύνολο 55, που αποτελούν το σώμα της ΓΣ της ΕΠΟ.

Στη συγκέντρωση είναι παρόντες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται εκεί ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus, στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται: 1) Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, 2) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γ. Χατζησαρόγλου, 3) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωσεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, 4) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου 5) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, 6) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, 7) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, Θωμάς Κάρτσακλας, 8) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, 9) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου, Φρατζέσκος, 10) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης, 11) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, 12) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρτας, Θανάσης Τρομπούκης, 13) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, 14) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κιουπτσίδης, 15) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Λεωνίδας Μαλιούφας, 16) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας, 17) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ρένος Φρέρης, 18) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, 19) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, Αστέριος Αντωνίου, 20) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστου, 21) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας, Χαράλαμπος Κατσανάκης, 22) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηασποστόλου, 23) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Ζήσης Γρηγορίου, 24) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φλώρινας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, 25) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργος Βούρβαχης, 26) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας, Δημήτρης Κουτρουμάνος και 27) ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Ευ. Γραμμένος, που είναι ο συντονιστής της αντιπολίτευσης.

Το παρών έδωσε γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Λέσβου, Παναγιώτης Σάλτας (28), ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Σάλας (29) και της ΕΠΣ Αργολίδας (30) καθώς και αντιπροσωπείες από τις ΕΠΣ Σερρών (31), Καβάλας (32), Αχαϊας (33) και Καστοριάς (34).

Επίσης παρών είναι ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης (35), ο οποίος εκπροσωπεί τα 53 από τα 63 σωματεία της Ένωσης, το Δ.Σ. της οποίας πρόσκειται στην πλευρά του Γ. Γκιρτζίκη. Υπενθυμίζεται ότι η αντιπολίτευση της ΕΠΣ Χαλκιδικής έχει προσφύγει στα δικαστήρια ζητώντας τη σύγκλιση έκτακτης ΓΣ.

Πηγή: soccerplus.gr