Connect with us

4ος Όμιλος

Με προβλήματα η προετοιμασία-Αποχαίρετησε ο Μπολοβίνης

Published

on

Κανονικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Επισκοπής ενόψει του αγώνα με τον Ηλυσιακό την προσεχή Κυριακή (17.00) στο γήπεδο του Ζωγράφου στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής του συλλόγου, Σπύρος Σπυριδάκης προπόνησε την ομάδα του έχοντας όμως κάποια ερωτηματικά κι αυτά έχουν να κάνουν με τον τραυματισμό των Γιάννη Ντινιωτάκη (ξαναχτύπησε στην δεξιά ποδοκνημική στο ματς με τον Ιωνικό), Αστέριου Νίκου (αποχώρησε υποβασταζόμενος, έχοντας χτυπήσει στη μέση), ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο μεθεπόμενο αγώνα κόντρα στον Άλιμο καθώς αμφότεροι έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση.

Ο Θανάσης Γεωργίου περιμένει να υποχωρήσουν οι πόνοι στον καρπό του δεξιού του χεριού και δεν κάνει προπονήσεις ενώ και ο Γούλας, ναι μεν προπονείται αλλά με προσοχή προκειμένου να μην τον ενοχλήσει ο οπίσθιος μηνίσκος.
Στα θετικά είναι το γεγονός επιστρέφει ο Γιάννης Καψιώτης επιστρέφει μετά την εξέτιση της τιμωρίας του.

Αποχαιρέτισε συνεργάτες και συμπαίκτες ο Φίλιππος Μπολοβίνης

Τέλος, από τα αποδυτήρια της ομάδας  πέρασε για τελευταία φορά ο Φίλιππος Μπολοβίνης προκειμένου να αποχαιρετίσει τους παίκτες και συνεργάτες. Η δήλωση αμέσως μετά ανήκε σ’ αυτόν: «Πρώτα απ’ όλα με τιμά το ότι εργάστηκα σ’ έναν σύλλογο σαν την Επισκοπή. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη, τον κ. Βελονάκη, τον κ. Κωτσοβό, τον κ. Σπυριδάκη, τον κ. Μανωλακάκη, τον κ. Διονύση, γενικότερα τους συνεργάτες μου και φυσικά όλα τα παιδιά με τα οποία δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα. Για μένα ήταν διδακτικό το γεγονός ότι ζήσαμε τόσα πολλά και τόσο έντονα πράγματα μέσα σε λίγους μήνες. Φεύγω κρατώντας μέσα μου όλα τα παραπάνω κουβαλώντας τα σαν εμπειρίες ζωής. Εύχομαι στην ομάδα ό,τι καλύτερο και σύντομα να φτάσει εκεί που της αξίζει».