Connect with us

stoplekto

Με ηγέτη και σκόρερ τον Δανασή ο Ατρόμητος με ανατροπή 3-2 την Αμφιάλη

Published

on

Την μεγάλη ανατροπή έκανε ο Ατρόμητος Πειραιά που επικράτησε με 3-2 της ψυχωμένης Αμφιάλης και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο του στη Γ’ Εθνική, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του που κατέκλυσε το γήπεδο.

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας ψύχραιμα και με σωστή τακτική αιφνιδίασαν τους Καμινιώτες και προηγήθηκαν στο 8’ με τον Ιατρόπουλο .

Η «απάντηση» ήλθε στο αμέσως επόμενο λεπτό(9’) από τον  Δανασή που έφερε το παιχνίδι «στα ίσια».

Η Αμφιάλη που έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις πήρε ξανά το προβάδισμα στο 35’ με τον Βέττα.

Ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος στην επανάληψη , μπροστά στον κίνδυνο απώλειας βαθμών . Πήρε την πρωτοβουλία , πίεσε την αντίπαλη ομάδα και μέσα ένα λεπτό έφερε τα « πάνω- κάτω » . Στο 67’ ο Δανασής ισοφάρισε σε 2-2 . Και πριν προλάβουν να του συνειδητοποιήσουν οι Αμφιαλιώτες ήλθε στην επόμενη φάση ( 68’) το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους με τον νεαρό Ροκάκη .

Στο 80 οι νικητές είχαν δοκάρι με τον κορυφαίο παίκτη τους και σκόρερ τον Πάρη Δανασή .

Καλός ο διαιτητής Φιλακούρης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΆ  : Τράκας, Τζωρτζάτος, Γαβαλάς, Ροκάκης, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Βυζανιάρης, Παλάτσιος( 56’ Κοντάκος) , Δανασής, Μητρόπουλος, Επιτροπάκης( 80  Γκιόκα )

ΑΜΦΙΑΛΗ : Γεωργίου Γ., Σταθαράς, Κοτζαπαναγιώτης , Στεφανής( 86λ.τρ. Μπαξεβανάκης) Γκέκα, Φύπε( 66’ Καμπούρης) , Ιατρόπουλος( 56’ Τσορτανίδης) Μαντούβαλος, Βέττας( 56’ Καρκατζινός) , Κοράκι, Ψοΐνος.