Connect with us

stoplekto

Με Ζωγράφο, Καλέμι και τ’άλλα παιδιά… 2-1 στον Γέρακα

Published

on

Ο Ασπρόπυργος έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Ζωγράφο και Καλέμι νίκησε 2-1 την Ατλαντίδα στον Γέρακα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Ζωράφου στο 6’ μετά από υπέροχη ενέργεια και όμορφο τελείωμα στην φάση από τον δαιμόνιο ποδοσφαιριστή. Ο μακράν καλύτερος παίκτης του αγώνα στο 21’ ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του μετά την άψογη συνεργασία με τον Καλέμι (2-0) . Οι γηπεδούχοι στάθηκα άτυχοι στο 23’ και στο 43’ όταν προσπάθειες του Κούτρου σημάδεψαν τα δοκάρια της εστίας του Τσακιλτσίδη, με την τύχη να του  χαμογελά στο 76’ ‘όταν και μείωσε για την ομάδα του  με κεφαλιά στο 76’ σε 2-1 σκορ  που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ατλαντίδα είχε και τρίτο δοκάρι με τον Καλιαμπάκα  στο 70’.

Διαιτητής ήταν ο Ευθυμίου, Μαχαίρας και Γεωργακόπουλος.

ΑΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Φυλακτός, Πλατέλλας (58′ Πανόπουλος), Τσιτοφώτος (58′ Σιούτης), Κουλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Κόντι, Μαλάι (70′ Κατσιγιάννης), Καλιαμπάκας, Χρυσάφης, Κούτρος.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσακιλτσίδης, Μπέχλης, Σταγάκης, Ταράτσας, Πολύζος, Σιδηρόπουλος, Κατσίκης, Ζωγράφος (85′ Νάκας), Καλέμι (92′ Ντεντέι), Καλογρίδης, Κουσίδης.