Connect with us

stoplekto

Με Γουρνάρη πρόεδρος στην Νέα Πέραμο

Published

on

Η διοίκηση της Νέας Περάμου προχώρησε στην πρόσληψη του προπονητή Αλέκου Σαμάτιαλη, παλιού παίκτη της ομάδας, ο οποίος είναι διπλωματούχος ΟΥΕΦΑ Α΄.

Στο παρελθόν ήταν για αρκετά χρόνια σκάουτερ στον Παναιγιάλειο, ενώ έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Βύζαντα Μεγάρων και έχει δουλέψει σαν προπονητής ακαδημιών στη Νέα Πέραμο. Βοηθός του τη νέα χρονιά θα είναι ο Παναγιώτης Δρίζος, ο οποίος θα έχει και την επίβλεψη της εφηβικής ομάδας. Προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Μιχάλης Πλούμης, που πέρσι προσέφερε τις υπηρεσίες του στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου και γυμναστής θα είναι ο Κώστας Πατσιονίδης που θα είναι παράλληλα και παίκτης.

Στο μεταξύ, μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες, η Νέα Πέραμος ανέδειξε διοίκηση με πρόεδρο τον Κώστα Γουρνάρη. Ο μέχρι τώρα ηγέτης του συλλόγου Γιάννης Σεβαστής ανέλαβε χρέη β΄ γενικού αρχηγού. Αναλυτικά το νέο ΔΣ: Πρόεδρος Κώστας Γουρνάρης, αντιπρόεδρος Ανδρέας Πετρόπυλος, γενικός γραμματέας Άντζελο Βαν Μπρόγιερ, ταμίας Γιώργος Κρυάδας, γενικός αρχηγός Γιάννης Μικρογιαννάκης, β΄ γενικός αρχηγός Γιάννης Σεβαστής και σύμβουλοι οι Γιώργος Γαλανός, Γιώργος Καμπόλης, Παναγιώτης Γαρός.

Η ομάδα ανακοίνωσε και τα πρώτα της αποκτήματα. Πήρα τον γκολκίπερ Αργύρη Παπακωνσταντίνου από την Πανελευσιακή Ένωση, ενώ επέστρεψαν ο μέσος Θανάσης Μανώλης από την Καλλιθέα, ο επίσης μέσος Βαγγέλη ΣΑρματζόγλου από τον Άτταλο και ο αμυντικός μέσος Σπύρος Τσιούνης από τα Χανιά.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply