Connect with us

3ος Όμιλος

Με απουσίες στην Ερμιονη

Published

on

Δύσκολη αποστολή έχουν αύριο οι οράνιε, οι οποίοι δοκιμάζονται στην Ερμιόνη, στην έδρα της 3ης και αήττητης φέτος στην έδρα της Α.Ε Ερμιονίδας.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου), η οποία είχε αναβληθεί τον περασμένο μήνα λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Το έργο για την ομάδα μας μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι κόντρα στους γηπεδούχους που μετρούν φέτος 5 νίκες και 3 ισοπαλίες στην έδρα τους με 15 τέρματα υπέρ και μόλις 4 κατά.

Οι οράνιε έχουν αναμφίβολα τονώσει τη ψυχολογία τους με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες του τελευταίου μήνα, όμως έχουν σημαντικές απουσίες για το εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Μεσολόγγης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σταύρο Τσορμπατζίδη, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του τραυματία Ηλία Σιώκου, καθώς και αυτή του Γιώργου Βλάχου.

Ο φορμαρισμένος επιθετικός των οράνιε και σκόρερ των τελευταίων τριών τερμάτων της ομάδας ταλαιπωρήθηκε αυτή την εβδομάδα από ίωση. Θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Από απόψε στην Ερμιόνη:

Η προετοιμασία των οράνιε συμπεριελάμβανε καθημερινές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, αφού ο κ. Μεσολόγγης θα δώσει ρεπό στο εορταστικό διήμερο της Κυριακής και τη Δευτέρας στους παίκτες του.

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, οι οράνιε θα αναχωρήσουν για το Πόρτο Χέλι, όπου θα διανυκτερεύσουν σε τοπικό ξενοδοχείο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.