Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με ανεβασμένο ηθικό το Αιγάλεω στο ντέρμπι

Published

on

Ντέρμπι κορυφής για το Αιγάλεω κόντρα στον ΓΣ Αργυρούπολης, με στόχο να παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα σε ολόκληρη την πρώτη κατηγορία και να πλησιάσει στη κορυφή. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15:00 και στο γήπεδο Ιλίου μετά τη τιμωρία του ”Σίτι” για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών του.

Ο προπονητής των κυανόλευκων, Άγγελος Πυρένης, μίλησε Stoplekto και χαρακτηριστικά δήλωσε για το ντέρμπι: ”Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Παίζουμε με τους πρωτοπόρους, οι οποίοι είναι αήττητοι εκτός έδρας και έχουν ως πλεονέκτημα ότι είναι η ίδια ομάδα από πέρυσι. Είναι φυσιολογικό να μας επηρεάσει η αλλαγή έδρας, διότι θα παίξουμε σε μια έδρα άγνωστη για εμάς αλλά και για τον αντίπαλο. Όμως, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, ειδικά τώρα με τη νέα διοίκηση. Πιστεύω ότι το Αιγάλεω μπαίνει σιγά σιγά στο σωστό δρόμο και ο κόσμος συσπειρώνεται, γίνεται πιο θερμός, όπως φάνηκε και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας.”

Μοναδική απουσία για τον νεαρό τεχνικό θα είναι ο άρρωστος Πλακάλι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και δέκα μέρες περίπου, με αποτέλεσμα να κρίνεται ανέτοιμος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply