Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Με ανατροπή ο Παμπαιανικός 2-1 τον Παλλαυρεωτικό

Published

on

 

Μεγάλη νίκη 2-1 με ανατροπή στο ντέρμπι της Β΄ κατηγορίας, πέτυχε ο Παμπαιανικός επί του Παλλαυρεωτικού, μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους των δύο ομάδων & πλέον είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους, αφού δύσκολα η μπάλα έφτανε προς την περιοχή του Παλλαυρεωτικού και έχασαν ευκαιρίες με τους Τσιγάρα, Παπασωτηρίου & Λαγό. Οι φιλοξενούμενοι πρόσεχαν ιδιαίτερα την άμυνά τους & κατάφεραν να προηγηθούν 0-1 στο 21΄ με απευθείας φάουλ του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μισό τα πάντα άλλαξαν καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο πιο ουσιαστικοί, παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο, πίεσαν πιο πολύ τον Παλλαυρεωτικό, είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου, μπόρεσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και τελικά πήραν τους τρεις βαθμούς.

Στο 72΄ ο Τσιγάρας εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπασωτηρίου πηδώντας πιο ψηλά πήρε την κεφαλιά & την έστειλε στα δίχτυα του Καπα ισοφαρίζοντας 1-1.

Η πίεση του Παμπαιανικού απέφερε καρπούς στο 75΄ όταν ο Μυρτάϊ έκλεψε την μπάλα από τον Πώχο, έβγαλε την πάσα στον Λαγό, ο οποίος μπήκε στην περιοχή & με αριστερό σουτ έκανε το 2-1.

Στο υπόλοιπο του αγώνα ο Παμπαιανικός κράτησε την κατοχή της μπάλας χωρίς να απειληθεί από τους φιλοξενούμενους και πανηγύρισε το σπουδαίο τρίποντο.

 

Διαιτητές: Αντωνίου, Γκούβας-Παπαδιώτης

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΤΣΕΡΤΟΣ): Καραογλάνης, Νικολογιάννης, Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Κοτροζίνης, Selvija(93΄Κολλάτος),Γκόμπλιας(91΄Cacaj), Λαγός(78΄Παρθένης), Τσιγάρας, Μυρτάϊ(87΄Δημήτρουλας).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ(ΖΑΓΟΥΡΗΣ):Καπα,Νικολαίδης,Κωνσταντινίδης(81΄Σπυρόπουλος), Πώχος (88΄Τσιώλης), Μπεργιάννης(76΄Θεοφανίδης), Πάνου(89΄Σουλιώτης), Αδάμης, Bezerra, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply