Connect with us

Γ Εθνική

Μεϊμάρογλου: Αποκτήσαμε χημεία από την πρώτη στιγμή

Published

on

Στην Τριγλία Ραφήνας το προηγούμενο καλοκαίρι πραγματοποιήθηκαν ριζικές αλλαγές τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο αγωνιστικό, ωστόσο, ο Χρήστος Μεϊμάρογλου ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές μαζί με τους Βαγγέλη Τσέπα και Δημήτρη Σκαφίδα που αποφάσισαν να παραμείνουν στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής. Ο 26χρονος άσος που από από τις πρώτες κιόλας ημέρες του στην Τριγλία πήρε τη… φανέλα βασικού σπίτι του παραχώρησε μίνι συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στο φετινό πρωτάθλημα, στην πορεία της ομάδας, στην κατάκτηση του Κυπέλλου, στους προσωπικούς του στόχους, αλλά και στο πρωτάθλημα.

Αρχικά ρωτήθηκε για τη φετινή σεζόν όπου και υποστήριξε: Νομίζω πως η ομάδα έκανε μια καταπληκτική χρονιά που λίγοι την περίμεναν. Παλέψαμε μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα χωρίς να αποτελεί αυτοσκοπό ενώ και στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών βρεθήκαμε πολύ κοντά στον τελικό. Η ανοδική πορεία της ομάδας οφείλεται στο ότι ταιριάξαμε αρκετά οι παίκτες μεταξύ μας και γίναμε από την αρχή μια οικογένεια. Ακολουθήσαμε αυτό που μας έλεγε ο κόουτς με αποτέλεσμα να φτάσουμε ως εδώ’.

Ερωτηθείς τι σημαίνει για τον ίδιο να αντιμετωπίζει μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ, ο νεαρός αμυντικός δήλωσε:

Θεωρώ πως ήταν μια σημαντική εμπειρία καθώς παίξαμε σε ένα πολύ ωραίο και ποδοσφαιρικό γήπεδο με μια ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ με την τεράστια ιστορία που έχει και καταφέραμε και σταθήκαμε πάρα πολύ στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα η συγκεκριμένη ομάδα έδειξε ότι με τις προσθήκες που έκανε ότι έχει όλα τα φόντα ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση’.

Για το γεγονός ότι η Τριγλία δέχτηκε συγχαρητήρια σχεδόν απ’ όλες τις ομάδες για το τρόπο παιχνιδιού της, ο Μειμάρογλου πρόσθεσε:

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό διότι επιβραβεύτηκε η προσπάθεια της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και εν συνεχεία των παικτών. Μόνο τυχαίο δεν αποτελεί το γεγονός ότι κατά κοινή ομολογία παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ο ικανότατος ποδοσφαιριστές είπε:

Μια ομάδα με τη δυναμική της Τριγλίας να κατακτά το Κύπελλο είναι κάτι πολύ σπουδαίο αφού η ομάδα δεν είχε πανηγυρίσει το θεσμό τις προηγούμενες φορές. Ήταν κάτι που το ήθελε τόσο πολύ η διοίκηση όσο και εμείς και τα καταφέραμε και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό’.

Ερωτηθείς να σχολιάσει τον ποδοσφαιριστή-έκπληξη. Μιχάλη Παπαδόπουλο που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, δήλωσε:

Ο Μιχάλης είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστές που ταίριαξε με την ομάδα και έδειξε αυτό που μπορεί να κάνει. Επομένως για εμένα δεν αποτελούν έκπληξη οι εμφανίσεις του’.

Στην τελευταία ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει εάν θεωρεί ότι η πρώτη θέση για την Τριγλία χάθηκε μετά το ματς με το Φωστήρα, αποκρίθηκε:

Το ματς με το Φωστήρα ήταν ένα ντέρμπι που το χάσαμε στις λεπτομέρειες. Αλλά δεν θεωρώ ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε εκείνη τη στιγμή γιατί απέμεναν ακόμη 13 παιχνίδια.