Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεταμόρφωση – Αστέρας 2004 0-2

“Καθάρισε” σε ένα δίλεπτο ο Αστέρας.

Published

on

Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για τον Αστέρα 2004 για να πάρει εκτός έδρας νίκη επί της Μεταμόρφωσης με 2-0.

Στο 31΄ο Πρασσάς μπήκε κατά μέτωπο μέσα στην περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιαννουλάκης έφυγε από δεξιά έβγαλε τη σέντρα στην περιοχή και ο Γώγος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-2. Στη φάση αυτή ο παίκτης του Αστέρα 2004 που έκανε τη σέντρα ήταν σε θέση οφσάιτ αλλά ο επόπτης Ταρανάς δεν σήκωσε το σημαιάκι.

Ο Αστέρας είχε μπει από την αρχή πιο απειλητικά στο γήπεδο και είχε μια καλή ευκαιρία με τον Πρασσά που κατέβασε την μπάλα με το στήθος αλλά το αριστερό σουτ που έπιασε πέρασε μόλις άουτ.

Η μοναδική καλή στιγμή για την Μεταμόρφωση στο πρώτο ημίχρονο ήταν στο 25΄ ένα τετ α τετ του Δαβερώνη που απέκρουσε σωτήρια ο Αθανασόπουλος.

Στο 39΄ο Αστέρας έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Γιαννουλάκη, το σουτ του οποίου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μεταμόρφωση πίεσε για να μειώσει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 66΄σε κεφαλιά του Βανδώρου που πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 69΄σε θαυμάσια γυριστό σουτ του ίδιου παίκτη η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι.

Διαιτητής ο Ευαγγέλου με βοηθούς τους Ταρανά και Μπατζιόπουλο.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ :Tσεβάς, Γκεστένια, Βεντούρης (στο35’ Mosehvil) Δάγκας, Κοκκινόπουλος, Βανδώρος, Δούμουρας, Δαφνάς(81’ Καρτσωνάκης), Φερεντίνος(73 Χατζησταύρου), Σφακιανάκης, Δαβερώνης.

 ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Αθανασόπουλος, Βιτζηλαίος, Άρντιτ, Αντονόπουλος, Σκούρας, Καλύβας, Γιαννουλάκης(60’ Δημάκης),Γκουφίδης, Πρασσάς, Ψαραδέλης,(68’ Πελεκούδας), Γώγος(81’ Ξενόπουλος).

 

Ρεπορτάζ : Λάμπρος Πέγκος

– Ανάμεσα στους θεατές του αγώνα και ο πρώην ισχυρός άνδρας του Εθνικού Αστέρα και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικός παράγοντας, Νίκος Παπαδόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply