Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΟ Ρουφ

Published

on

Μετά από μια απραξία αρκετών ημερών η διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ έβαλε στο φουλ τις μηχανές καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία με έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα τη φανέλα της Αούστρια θα φορούν από εδώ και στο εξής ο κεντρικός αμυντικός, Θανάσης Τριανταφύλλου ο οποίος την περσινή σεζόν πανηγύρισε την άνοδο με την Α.Ε Ηρακλείου, ο μέσος Καρβούνης Νίκος που προέρχεται από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, αλλά και ο μεσοεπιθετικός, Ανδρέας Μπεκατώρος που άνηκε στο δυναμικό της Δόξας Βύρωνος. Παράλληλα, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Κουτσουδάκη θα προπονούνται τη νέα σεζόν ο Γεράσιμος Σταμπέλος, ο Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης καθώς επίσης και ο Αλέξανδρος Ζαφειράκος. Ο πρώτος έπαιξε στον Προμηθέα Δάφνης, ο δεύτερος στην Δόξα Νέας Μανωλάδας ενώ ο Ζαφειράκης προέρχεται από τον Κεραμεικό. Παράλληλα, οι κόκκινοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του γυμναστή Παναγιώτη Μπαλαμάτσια ο οποίος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε Ηρακλή Ψαχνών, Παναχαϊκή, Χαραυγιακό και Διάνα Ηλιούπολη, ενώ η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τον γυμναστή Κώστα Παρούση για την προσφορά του την προηγούμενη σεζόν. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. Του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ανακοινωνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές:
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΘΑΝΑΣΗ απο Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΝΙΚΟ απο ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΜΠΕΚΑΤΩΡΟ ΑΝΔΡΕΑ απο ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ
ΣΤΑΜΠΕΛΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ απο ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΑΦΝΗΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ απο ΔΟΞΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ
ΖΑΦΕΙΡΑΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ απο ΚΕΡΑΜΕΙΚΟ
και τους εύχεται καλη ποδοσφαιρική χρονια γεμάτη επιτυχίες.

Ανακοινώνει επίσης ότι βοηθός του προπονητη ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗ ΘΟΔΩΡΗ για τη νεα ποδοσφαιρική σεζόν θα ειναι ο ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ο οποίος έχει διετελέσει γυμναστής σε ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ, ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ και σε πολλές άλλες ομάδες.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον γυμναστή της ομάδας μας της προηγούμενης σεζόν ΠΑΡΟΥΣΗ ΚΩΣΤΑ, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ελπίζουμε στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Καλη χρονια, γεμάτη επιτυχίες.

Το Δ.Σ.