Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Μεταγραφικές κινήσεις από τη Λαυρεωτική

Published

on

Σε δυο σημαντικές μεταγραφές προχώρησε η Λαυρεωτική δείχνοντας τις προθέσεις της για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον 36χρονο επιθετικό, Αντόνιο Μπάστος, και τον μεσοεπιθετικό, Γιώργο Μουρίκη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση

– Η Α.Π.Ε ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Antonio Nielsen Bastos. Μετά από γρήγορες κινήσεις της διοίκησης του προέδρου Βασίλη Πολύμερου και του προπονητή Γιώργου Προβατά ο Βραζιλιάνος άσσος αποτελεί ήδη μια τρομερή προσθήκη στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Ο 36χρονος Antonio Nielsen Bastos αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις στην επίθεση. Με θητεία σε Caxias,Portugese,Inter Milano (Ιταλία),Flamengo και Saschen Leipzing (Γερμανία),και διακρίσεις όπως Champion Rio de Janeiro Cup και Carioca Rio de Janeiro Champion, εσχάτως αγωνιζόταν στον ΠΑΟ Γλυφάδας, απ’όπου και αποκτήθηκε από την Α.Π.Ε ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ.
– Δεύτερη προσθήκη για την Α.Π.Ε ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ είναι Μουρικης Γιώργος ένα πολυεργαλείο που αγωνίζεται σαν δεξί και αριστερό back ,μέσος , επιθετικός . Έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά όπου είχε 10 συμμέτοχες στο μισό τις φετινής σεζόν μήλο τις έριδος για πολλές αθηναϊκές ομάδες αλλά και πάλι με παρέμβαση του πρόεδρου δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να πει το’’ ναι’’ και να έρθει στο λιμάνι. Γεννημένος το Φεβρουάριο του 94 από το Καρλόβασι Σάμου ξεκινώντας την ποδοσφαιρική καριέρα από την τοπική ομάδα και ερχόμενος στην Αθήνα αγωνιστηκέ σε Ατρόμητο Αθηνών (εφηβικό – Κ20), Ειρήνη Πετρούπολης , Α.Σ Πετράλωνα και τελευταία ομάδα ο Ατρόμητος Πειραιά όπου και αποκτήθηκε από την Λαυρεωτική. Τους ευχόμαστε σιδερένιους και καλορίζικους. Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες για την ομάδα .
Στην φωτο διακρινονται απο αριστερα Antonio Nielsen Bastos, Προβατας Γιωργος προπονητης, Πολυμερος Βασιλης προεδρος Λαυρεωτικης, Μουρικης Γιωργος, Γκαγκας Λουκας Γενικος Αρχηγος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply