Connect with us

8ος Όμιλος

Μεσολόγγης: “Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας”

Published

on

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Φωστήρα για τον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί στο Βουζεναράκειο με τον ΟΦ Ιεράπετρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι ‘κιτρινόμαυροι” γνωρίζουν αρκετά τη δυσκολία του αγώνα αφού θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα που εκμεταλλεύεται στο απόλυτο την έδρα της και προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο προπονητής του ‘Φονεα’, Νίκος Μεσολόγγης’ ο οποίος συνέστησε την προσοχή του λέγοντας:

“Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα η οποία με τον ενθουσιασμό της κατηγορίας και με τα νέα επιτυχή αποτελέσματα που έχει σημειώσει βρισκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας και σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει στις τάξεις της έναν καλό προπονητή και αυτό μας κάνει την αποστολή μας ακόμη δυσκολότερη. Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε μεγάλη πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και θα προσπαθήσουμε να πάρυμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να… καλύψουμε τις απώλειες που είχαμε στα δυο πρώτα ματς”.

Στην αποστολή δεν θα συμμετέχει ο τραυματίας Καμαρά.