Connect with us

8ος Όμιλος

Μεσολογγης: “Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο”

Published

on

Στο γεγονός ότι η ομάδα του αντεπεξήλθε στο αμυντικό κομμάτι του αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας στάθηκε ο προπονητής του Φωστήρα, Νίκος Μεσολόγγης στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τονισε:

“Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο δύναμης και στο χώριο της μεσαίας γραμμής. Στο αμυντικο κομμάτι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και αποτελεσματικοί, σε αντίθεση με την επιθετική δημιουργία που δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη μας ημέρα. Υπάρχει δύσκολη συνέχεια, θέλω οι παίκτες να συνεχίσουν αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει με μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη αυτοπεποίθηση με στόχο να φτάσουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά να παίρνουμε και τις νίκες ώστε να φτάσουμε κοντά στην κορυφη”.

Ερωτηθείς πως αισθάνεται που αμέσως μετά τον αγώνα ο αντίπαλος προπονητής χαρακτήρισε το Φωστήρα ως φαβορί για τον τίτλο, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

“Μόνο και μόνο η ομάδα και το όνομα ο Φωστήρας αποτελεί φαβορί για τον τίτλο. Αυτά όμως φαίνεται μέσα στο γήπεδο και εκεί είναι που πρέπει κάθε εβδομάδα να δείχνουμε το ποιος είναι φαβορί. Με τα λόγια δεν γίνεται. Πρέπει να υπάρχει ανάλογη προσπάθεια απ’ όλους όσους ανήκουμε στο κλαμπ αυτό”.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου με τη Νέα Ιωνία λέγοντας:

“Το αυριανό ματς το κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα όπως κάνουμε και στο πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο και να φτάσουμε στην πρόκριση”