Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μελίσσια- Ιάσων 3-3

Published

on

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν τα Μελίσσια να πετύχουν το πρώτο τους «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, καθώς νικούσαν μέχρι το 80’ 3-1 παίζοντας από το 30 με δέκα λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου(2η κίτρινη), αλλά τελικά ισοφαρίστηκαν 3-3 από τον Ιάσωνα σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ερσέι(12’), για να «απαντήσει» άμεσα ο Ιάσων με τον Χαλιάσο(15’). Στην επανάληψη τα Μελίσσια, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα, αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους σημειώνοντας δύο γρήγορα γκολ με δράστη τον Μπαρούνη(47’, 51’) για το 3-1. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα κατακτούσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ο Ιάσωνας «μίλησε» στο τελευταίο δεκάλεπτο και διαμόρφωσε το τελικό 3-3 με γκολ των Θανόπουλου(80’) και Αγγελόπουλου(85’).

Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν και δοκάρι με τον Πατέλη(70’), έμειναν και εκείνοι με δέκα λόγω αποβολής του Χαλιάσου με απευθείας κόκκινη.

Διαιτητές: Στάμος, Τσολακίδης, Μπατζιόπουλος

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χαμηλός, Τσαλάκου, Κωνσταντινίδης, Στάμπας, Τσοπάνος, Σκορδάς, Ερσέι, Μπαρούνης, Κότσης (85’ Σκόντζος), Τριανταφυλλόπουλος, Κονόμι (80’ Βίλκε)

ΙΑΣΩΝ: Μωραΐτης, Βασιλάκος Β., Καψιόχας (70’ Βασιλάκος Ηρ.), Θανόπουλος, Χαλιάσος, Πατέλης, Μάρος, Γιεγές, Φιλόπουλος, Παπαμιχαήλ, Σωτηρόπουλος (46’ Αγγελόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply