Connect with us

stoplekto

Μεγαρικός-Αστέρας Μαγούλας 1-1

Published

on

Σε ρυθμιστή του πρωταθλήματος αποδεικνύεται ο Μεγαρικός, ο oποίος για δεύτερη σερί αγώνα “έκοψε” βαθμούς από διεκδικητή του τίτλου και της ανόδου. Μετά τον Αίαντα Παραλίας, νέο… “θύμα” του έπεσε  ο πρωτοπόρος Αστέρας Μαγούλας, ο οποίος κόλλησε στο 1-1 με τους Μεγαρίτες, που έχουν μια αγωνιστική άνοδο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν  να προηγηθούν με τον Λογοθέτη Αγγ. στο 23′, για να ισοφαρίσει o Μεγαρικός με τον Γεωργακή στο 35′.

Ο Αστέρας είχε δοκάρι με τον Καπουράνη Δ. στο 75′, ενώ ζήτησε και πέναλτι στο 80′ σε χέρι αμυντικού. Ακόμα οι Μαγουλιώτες διαμαρτύρονται στο διαιτητή Αλιάγα για μη καταλογισμό γκολ του Μεϊμαρίδη στο 40′, το οποίο ακύρωσε για επιθετικό φάουλ στον Σκληρό.

 

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Σκληρός, Ασπιώτης, Δάλας, Ζεϊνάτι(90′ Σάλτας Α.), Στρατούρης, Δήμογλης(74′ Γελάδας), Γεωργακής, Ηλίας, Μπέλσης, Σακκάς, Γιουρούκος(81′ Σάλτας Γ.).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ρόκας, Κατσανέας(82′ Μπάλα), Κουσιωρής(75′ Καπουράνι), Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Χαραλαμπίδης(89′ Λογοθέτης Αν.), Χαλβατζίου(66′ Χαλκίδης), Βάσης Η., Λογοθέτης Αγγ., Μεϊμαρίδης, Καπουράνης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply