Connect with us

Uncategorized

Μεγαλοπρεπής η γιορτή των ακαδημιών του Αετού Κορυδαλλού

Published

on

Μια ιδιαίτερα λαμπρή γιορτή πραγματοποίησε η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού για την λήξη της χρονιάς των Ακαδημιών .

Εκατοντάδες φίλοι  του συλλόγου και αρκετοί γονείς κατέκλυσαν την εξέδρα του Δ.Α.Κ Κορυδαλλού και χειροκρότησαν τα παιδιά όλων των τμημάτων και τους προπονητές τους, τους οποίους παρουσίασε ο πρόεδρος Δημήτρης Μπούγας .

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή,  όταν βραβεύτηκε ο Στάθης Ανασόπουλος που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες . Ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης παρέδωσε στον αδελφό του Νίκο πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, μια φανέλα του Αετού. Αμέσως μετά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αείμνηστου Στάθη για να ακολουθήσει ένα παρατεταμένο χειροκρότημα …

Τιμήθηκαν με κύπελλα όλα τα τμήματα του συλλόγου ( εοπεφηβικό, παιδικό, προπαιδικό, τζούνιορς , αστεράκια, προτζούνιορς)

Παραβρέθηκαν από τη Δημοτική Αρχή εκτός από τον δήμαρχο Στ. Κασιμάτη και οι κ. Βράκας , Βιδάλης , Λόνας .

Μεγάλη ήταν και η εκπροσώπηση της ΕΠΣ Πειραιά που εκπροσωπήθηκε από τους κ. Σπάθα, Μαρούλη, Κουτσούπη, Κουνιά, Νταλάκο  και φυσικά τον Γιάννη Ποντίκη ο οποίος παρουσίασε με τον γνωστό και μοναδικό του τρόπο την εκδήλωση.

Παρόντες ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Παλιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Αετου Σπύρος Κοντούλης

Παραβρέθηκαν επίσης  εκπρόσωποι γειτονικών σωματείων Λιθόπουλος ( Προοδευτική) Μπασάκος( Ερμής) , Πρέκας( Ειρήνη 2005)

Βασιλειάδης( Θύελλα Κορ.) , Ταμβάκης, Μανδρέκας( Δίας Κορ.)

Η γιορτή έληξε με ρήψη βεγγαλικών που έκαναν μέρα τον Αττικό ουρανό

Aetos Kor.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply