Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Μεγάλο παιχνίδι στο Αχιλλέας Κορυδαλλού – Νέοι Δραπετσώνας 3-4..

Published

on

Σε ένα ματς που θα ζήλευαν και οι φίλοι των επαγγελματικών κατηγοριών  οι Νέοι Δραπετσώνας επικράτησαν του Αχιλλέα Κορυδαλλού με 4-3 Για τους νικητές από δύο γκολ πέτυχαν οι Παναγιώτου(4′, 28′) και Συρίγος(40′, 97′). Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Αχιλλέα ο Ντόνε(26′, 81’πέν., 88′) που πέτυχε και τα τρία γκολ. 20′ Οι Κορυδαλλιώτες είχαν δύο δοκάρια με τους Ντόνε(42′) και Καρντάλι 60′, και οι Νέοι Δραπετσώνας ένα με τον Κωστάλα στο 20′.

 

Παράπονα από τη διαιτησία του Ορφανού και του βοηθού Μαραβέλη έχει ο Αχιλλέας για γκολ του Βλαχόπουλου που ακυρώθηκε στο 43′, ενώ φωνάζουν ότι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στο τέταρτο γκολ των Νέων Δραπετσώνας. Στο 87′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Συρίγος.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Νικολακάκης, Μάμας(55′ Κατάρας), Κατσούμπης(78′ Βιλάνος), Κικιμένης, Δημήτρη, Μπουγάς, Παπαδόπουλος, Σεβαστόπουλος, Καρντάλι, Ντόνε, Βλαχόπουλος.

 

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Μανέας, Λαούσογλου, Χρούσης, Πανουτσόπουλος(82′ Ζερβάκος), Συρίγος, Παπαδόπουλος, Σέβο(60′ Κατρακύλας), Κωστάλας(79′ Κονδύλης), Παπαγεωργίου, Παναγιώτου, Καππούς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply