Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό για τη Διάνα Ηλιούπολης

Published

on

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε η Διάνα στην Ηλιούπολη κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Χαραυγιακό. Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό, πολλές φάσεις εκατέρωθεν αλλά η Διάνα κατάφερε από το πρώτο μέρος να επικρατήσει δύσκολα. Οι κόκκινοι άνοιξαν το σκορ με πλασέ του πρωταγωνιστή τους, Γιώργου Σταθακόπουλου, στο 9′. Ο ίδιος παίκτης με ψηλοκρεμαστό σουτ σφράγισε το τελικό σκορ στο 45′, απαντώντας άμεσα στην ισοφάριση του Μπιτίλη με πέναλτι από το 43′. Η παράβαση καταλογίστηκε από τον διαιτητή Αντωνίου όταν ο Ντακόβ ανατράπηκε από τον Μπελέρη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον 26χρονο επιθετικό σκοράρει για έβδομη φορά φέτος. Τέλος, οι ”νερατζούρι” ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γιάννη Παπαδημητρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 55′.

Χαραυγιακός (Π.Καπώνης): Δωριάδης, Γουσούλης, Παπαδημητρίου Ι., Ράμμος, Μπιρμπίλης, Σκούρας, Ντακόβ (60′ Τουγουντζόγλου), Κορρές, Τρυφωνίδης (38′ λ.τρ. Μπιτίλης), Ζήσης, Κουντουριώτης (51′ Μπουγατσιάς).

Διάνα (Γ.Χατζηράπτης): Μενούνος, Βογιατζόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπελέρης, Νίκολι, Δημογιάννης, Καλουδιώτης, Χούδρας, Μπαλαφούτης (75′ Σάρας), Απέργης Ν. (83′ Γκίκας), Σταθακόπουλος (90′ Ανδριόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply