Connect with us

Uncategorized

Μεγάλη πρόκριση για το Καματερό στην Ερυθραία

Published

on

Μεγάλη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πανηγύρισε το Καματερό μέσα στην Ερυθράια επικρατώντας με 3-4 στην διαδικασία των πέναλτι του Πανερυθραϊκου (0-0 κανονική διάρκεια).

Το συγκρότημα του Γιώργου Αλεξόπουλου πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση και στο τέλος δικαιώθηκε, με τους κόκκινους με τη σειρά τους να προσπαθούν αρκετά στο γήπεδο όμως αποχαιρέτησαν το θεσμό και πλέον καλούνται να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σουμελίδης, Γκριτζάς και Μπακόλας, ενώ αστόχησαν οι Κουμπούλης, Νταλένγκα και Αναγνώστης.

Για το Καματερό σκόραραν οι Μητρούσης, Κοντόσταυλος, Αθανασόπουλος, Ξενάκης,  αστόχησαν οι Βασιλείου και Γιάννης Καλογερόπουλος

Πριν από το ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για το χαμό του Γιάννη Κούτα που αποτελούσε προπονητή και παράγοντα στην ομάδα του Πανερυθραϊκού.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακόλας, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Τσιούμας, Γλυνός (83′ Μπαμπαλούκας), Αναγνώστης, Λόλος (46′ Κουμπούλης), Αντωνιάδης, Μπενετάτος (46′ Τσεβας).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιωργος Αλεξοπουλος) Μητρούσης, Κοντόσταυλος, Λιόνας, Καλογερόπουλος Ι., Πάλλας, Ξενάκης, Αγκολι (110′ Λάμε), Παναγιωτόπουλος, Αθανασόπουλος, Τσιργιώτης (69′ Βασιλείου), Νταντής (87′ Καντέλι).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply