Connect with us

8ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη ο Ηρόδοτος, 2-0 το Αιγάλεω

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Ηρόδοτος στο μεγάλο ντέρμπι του 8ου ομίλου επικρατώντας με 2-0 του Αιγάλεω, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για τον τίτλο έχοντας διαφορά τριών βαθμών.

Στο 15′ ο Ψυχογιός γύρσε τη μπάλα στον Βέρμπη όμως δεν κατάφερε να πλασάρει. Στο 17′ ο Μωραϊτης έκανε το κόρνερ και ο Κανδυλάκης έπιασε τη κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 24′ το  σουτ του Φραγκουλάκη δεν βρήκε στόχο, με τον ίδιο παίκτη στο 26′ να σερβίρει στον Ετοφ και ο τελευταίος με κεφαλιά να κάνει το 1-0. Στο β’ μέρος το Αιγάλεω ξεκίνησε δυνατά και έφτασε κοντά στο γκολ στο 58′ όμως το σουτ του Δουκάκη δεν είχε θετική κατάληξη.

Στο 62′ ο Ηρόδοτος έκανε το 2-0, με τον Κανδυλάκη μετά από ασίστ του Φραγκουλάκη, με το τελικό σκορ να μένει μέχρι τέλους.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Kασμερίδης, Προβιδάκης (91′ Μπαλάφας), Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (67′ Καρατζαόγλου), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης (72′ Μελισσόπουλος), Μωραΐτης (87′ Καργιωτάκης), Ετόφ

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Κάρδαρης, Σταύρου (82′ Κοντιζάς), Δάρρας, Μπίρης, Παπασάβας (55′ Γούλας), Δουκάκης, Σκοπελίτης, Βέρμπης, Καμινιώτης, Ψυχογιός (65′ Γεμιστός).