Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

 Μεγάλη νίκη ο ΑΟ Καραβάς 1-0 τον άτυχο Ήφαιστο

Published

on

Μετά το Κύπελλο , ο ΑΟ Καραβάς επικράτησε του Ηφαίστου και στο πρωτάθλημα . Αυτή τη φορά με 1-0 σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι  από αυτό της περασμένης Τετάρτης.

Η ομάδα του Τέλη Μελά είναι  ένα βαθμό από την κορυφή σε αντίθεση με τους αντιπάλους της που έχασαν κι άλλο βαθμολογικό έδαφος.

Κι όμως αυτή τη φορά ο Ήφαιστος ήταν πολύ καλός και άξιζε καλύτερης τύχης .

Ήταν ένα νευρικό και δυνατό παιχνίδι που έγινε μπροστά σε  600 και πλέον φιλάθλους που κατέκλυσαν το γήπεδο  Ρέντη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην πρώτη σημαντική φάση του αγώνα στο 16’.  Έξω από την περιοχή των γηπεδούχων ο Ρηγούτσος ανατράπηκε από τον Τζιώτη .  Ο παίκτης του Καραβά που βρισκόταν στο έδαφος αντέδρασε και κτύπησε τον αντίπαλο του . Τα αίματα άναψαν δημιουργήθηκε σύρραξη αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων δεν υπήρχε συνέχεια. Μόλις ηρέμησε η κατάσταση ο διαιτητής Κακριδής απέβαλε τον Τζιώτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα  για το μαρκάρισμα ( η πρώτη ήταν στο 8’ ) και τον Ρηγούτσο με απευθείας κόκκινη κάρτα .

Μετά από την 4λεπτη διακοπή το παιχνίδι  συνεχίστηκε με το φάουλ που καταλογίστηκε και εκτέλεσε με αριστουργηματικό τρόπο ο Καμμένος  στέλνοντας την μπάλα στα  δίκτυα .

Ο Ήφαιστος άρχισε σιγά – σιγά να  έχει τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που προσπαθούσε όσο γινόταν να διαφυλάξει τα νώτα της .

Ο Καραβάς απείλησε  για να σκοράρει ξανά στο 35’ αλλά ο Γεωργόπουλος απέκρουσε  με υπερένταση σε κόρνερ το μακρινό σου του Μουλίδη.

Σε δυο περιπτώσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Μπάμπη Σκλάβου προσπάθησαν  για την ισοφάριση, αλλά στο 42’ ο Μώτος πρόλαβε τον Παπαδάτο ενώ στο 44’  ο Φλορέα μόνος, δεν έπιασε καλό σουτ που εξουδετέρωσε εύκολα ο γκολκίπερ του Καραβά .

Ο Ήφαιστος προσπάθησε ακόμα περισσότερο στην επανάληψη αλλά σε δυο περιπτώσεις ο Μώτος στο 53’ σε σουτ του Πήττα και στο 84’ σε πλασέ του Μαναριώτη  ενώ στο 63’  ο Μυλωνάς έβγαλε μόνο του τον Καρακασίδη που πλάσαρε μόλις άουτ στην πιο σημαντική φάση  για τους γηπεδούχους.

Στο πρόσωπο του Κακριδή ο Πειραιάς βρήκε έναν πολύ αξιόλογο διαιτητή . Ο υψηλόσωμος ρέφερι κατάφερε να κρατήσει το παιχνίδι και να το διαχειριστεί όσο γινόταν καλύτερα χωρίς να αφήσει με παράπονα καμία ομάδα.

HΦΑΙΣΤΟΣ: Γεωργόπουλος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής, Γκίλας, Φλορέα (46’ Σκόνδρας), Τζιώτης, Καρακασίδης, Μαναριώτης, Κρίστο (63’ Τσεσμελόγλου), Μυλωνάς.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Μώτος, Θηραίος, Καμμένος (89’ Τερόλλης), Μελάς, Αναγνωστόπουλος, Τάνκα, Δεμερτζής (71’ Αϊβαλιώτης), Μπιλίμπασι, Ρηγούτσος, Γεωργίου (67’ Λίμα), Μουλίδης (82’ λ.τρ. Αναγνώστου).