Connect with us

8ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Κηφισιά

Published

on

Αυτή η Κηφισιά δείχνει ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα με τον Μυλοπόταμο έφερε τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη φτάνοντας τους 20 βαθμού και την 8η θέση.

Πλέον, οι κυανόλευκοι έχουν δυο βαθμούς λιγότερους από τον Ιερόθεο, κάτι που σημαίνει ότι η μεταξύ τους αναμέτρηση την τελευταία αγωνιστική θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή.

Μόλις στο 11′ η ΑΕΜ είχε καλή στιγμή, όταν από το σουτ του Μερτίρι και τις κόντρες ευνοήθηκε ο Βαρούχος ο οποίος από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 16′ το Ζηρίνειο.. πάγωσε όταν έγινε το 0-1. Μετά από ωραίο σουτ του Κώστα Κιάσσου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, με τον έμπειρο μέσο να βάζει σε θέση οδηγού τους νεοφώτιστους.

Στο 28′ η Κηφισιά έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Κελαϊδης απέκρουσε εντυπωσιακά το τετ α τετ του Τσαφταρίδη.

Στο 39′ έγινε το 1-1, όταν ο Γιώργος Τσαφταρίδης αυτή τη φορά στάθηκε πιο τυχερός κάνοντας το 1-1.

Στο β’ μέρος η Κηφισιά ήταν ανώτερη και στο 68′ έχασε σπουδαία φάση όταν ο Καιμακαμούδης έκανε το σουτ όμως ο Κελαϊδης έδιωξε με τα πόδια. Στο 73′ η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι, με το διαιτητή να μην υποδεικνύει την παράβαση.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 87′, όταν ο Μποτωνάκης έκανε πέναλτι στον Καιμακαμούδη με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 2-1.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Κυρίτσης, Τσερκέζος (85′ Κωνσταντινίδης), Έσλερ, Τεγούσης, Καραμπάς, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη, Καϊμακαμούδης (95′ Κυριαζής), Ζέλο (63′ Παναγιωτόπουλος), Ρεντζής (94′ Χαραλάμπους)

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Γιώργος Κόλτζος): Κελαϊδής, Μυρθιανός, Πιτσόκος, Μποτωνάκης, Πλουσής (45′ λ. τρ. Δελήμπασης), Δροσάκης, Κιάσσος, Μάστορας (58′ Βιτώρος), Μερτίρι (66′ Ξαγοράρης), Βαρούχας, Ρηγάκης.