Connect with us

6ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για τον Ασπρόπυργο, 2-0 τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Ο Ασπρόπυργος ήξερε ότι ο αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά ήταν κομβικής σημασίας για το μέλλον του στην κατηγορία και αυτό το συνειδητοποίησαν άπαντες στο σύλλογο.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι καλούνταν να υπερασπιστούν τη νίκη στο ντέρμπι με την Προοδευτική, όμως δεν το έκαναν σε καμία περίπτωση αφού δεν βρέθηκαν στην καλύτερη τους ημέρα.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι γηπεδούχοι να πάρουν τη νίκη με 2-0 και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την παραμονή.

Από την άλλη, η ιστορική ομάδα είδε τη διαφορά που κέρδισε με… κόπο να μειώνεται και πλέον το πρωτάθλημα αποκτά άλλη μορφή.

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 6′ με το σουτ του Κωνσταντίνου να διώχνει χωρίς δυσκολίες ο Διαμάντης.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σικαλιάς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Μίλιτς.

Στο 19′ ο Κώστας Τεγούσης από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα, με τον Κατσικοκέρη να σουτάρει μέσα από τη περιοχή όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ρομάνο εξαπέλυσε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να γλύφει το δοκάρι και να φεύγει δίπλα από αριστερό δοκάρι του Διαμάντη.

Στο 27′ το σουτ του Γκέσιου δεν βρήκε στόχο.

Στο 39′ ο Μπανγκουρά έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 42′ ο Εθνικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί, οταν η κεφαλιά του Κατσικοκέρη πέρασε μόλις άουτ μετά τη σέντρα του Παυλάκη.

Στο 47′ ο Ασπρόπυργος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα οταν ο Μίλιτς βρέθηκε απέναντι από τον Σικαλιά όμως ο τελευταίος έδιωξε σωτήρια.

Στο 49′ ο Εθνικός Πειραιά απάντησε στις ευκαιρίες αφού ο Μάκης Παυλάκης με σέντρα από αριστερά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Διαμάντη.

Στο 52′ ο Ασπρόπυργος προηγήθηκε όταν ο Στρατάκης εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα βρήκε σε σώμα του αμυντικού του Εθνικού και κατέληξε στα δίχτυα.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ανύπακρτο το φάουλ που υπέδειξε πάνω στον Παυλάκη ο Κατοίκος.

Στο 59 το σουτ του Χαϊκάλη σταμάτησε στην αγκαλιά του Σικαλιά.

Στο 63′ ακυρώθηκε γκολ του Ασπρόπυργου με τον Μίλιτς αφού ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 72′ ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Κρητικός με σέντρα βρήκε τον Παυλάκη μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του Παυλάκη βρήκε σε ετοιμότητα τον Διαμαντή που έδιωξε σε κορνερ.

Στο 74′ το σουτ του Ατματζίδη πέρασε λίγο άουτ.

Στο 81′ ο Σικαλιάς μπλόκαρε το σουτ του Χουζούρη.

Στο 82′ ο Εθνικός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν το φάουλ του Τεγούση πέρασε μόλις αουτ.

Στο 83′ έγινε το 2-0, όταν ο Χουζούρης, από αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Ζαχαράτος με πλασέ έκανε το 2-0.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Κυριάκος Μίχας) Διαμαντής, Σταγάκης, Χουζούρης, Ζώνας, Νικολάου, Νάκας, Ατματζίδης, Χαϊκάλης (86′ Χαϊκάλης), Στρατάκης, Μίλιτς (90′ Πρέμπος), Μπανγκουρά (70′ λ.τρ. Ζαχαράτος).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΆ (Νίκος Νεντίδης) Σικαλιάς, Στασινός, Γερόλυμος (73′ Μάναλης), Κρητικός, Πεχλιβανίδης, Κωνσταντίνου, Τεγούσης, Ρομάνο (89′ Λεωνιδόπουλος), Παυλάκης, Γκέσιος (61′ Μακρυγιάννης), Κατσικοκέρης.