Connect with us

4ος Όμιλος

Μεγάλη νίκη για ΠΑΟ Κρουσώνα

Published

on

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Ιωνικού. Οι ασπρόμαυροι παρουσίασαν καλό πρόσωπο, κατάφεραν να πετύχουν πρώτοι τέρμα και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν άψογα το ματς. Από την άλλη ο Ιωνικός στάθηκε πολύ καλά στο α’ μέρος δημιούργησε φάσεις όμως στην επανάληψη τον… πρόδωσαν οι σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών όπως ο Κατσίκης, ο Μαρής και ο Τσίγκας. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος όπου οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 65′ με τον Κριτσά. Στο 77′ οι Ηρακλειώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Σκουτέλη, με τους Νικαιώτες να ζητούν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στο Λοϊζίδη.

ΠΑΟΚ: Χωραφάκης, Μασέλης, Γκαλίτσιος, Σερέτης, Χαρίσης, Ταβλαδωράκης, Μαυρομάτης (57′ Πουλάκης), Μπάτσι, Σκουτέλης (87′ Γούλας), Κρίτσας, Φουκαράκης (90+1 Βατσινάς)

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αδαμόπουλος, Κουσούρης, Καμπάσης, Γιώτας, Κρητικός, Κυριακίδης, Σιμίτσης, Λοϊζίδης, Κουτσογιαννόπουλος (60′ Μπερνιδάκης), Ζαχαράτος (90′ Κατσαβριάς), Ντούλιας (46′ Γιακούπης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply