Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Μεγάλη επιτυχή η γιορτή της Ακαδημίας του ΑΟ Πειραιά

Published

on

Από την διοίκηση του ΑΟ Πειραιά , λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η γιορτή της Ακαδημίας του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ στις αθλητικές εγκαταστάσεις Eleonas Football Club. Μικροί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές των τμημάτων μας που έδωσαν το παρών από ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ – ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ – ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ – ΠΑΙΔΙΚΟ, διαγωνίστηκαν με τα τμήματά τους και ανέδειξαν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους, παίζοντας ελεύθερα, χωρίς τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις των προπονητών μας τουλάχιστον για αυτή μόνο την ημέρα…!!!
Οι αθλητές του ΠΑΙΔΙΚΟΥ μας, αντιμετώπισαν σε αγώνα τους μπαμπάδες μας και τους ποδοσφαιριστές του ΑΝΤΡΙΚΟΥ μας, το ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ μας αντιμετώπισε το ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ενώ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ παίξανε με τα τμήματά τους.
Σε όλους τους αθλητές που κατάφεραν να παρευρεθούν μοιράστηκαν αποχαιρετιστήρια δώρα, ενώ παράλληλα υπήρχε μπουφές και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, θα συνεχιστούν έως και τέλη Ιουνίου. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αθλητές μας και τους αγαπητούς γονείς μας για την εμπιστοσύνη τους προς την Ακαδημία μας, το προπονητικό μας επιτελείο για όλη την επιτυχημένη προσπάθεια που κατέβαλλε καθ’όλη την σαιζόν, καθώς και την Διοίκηση του Σωματείου για την στήριξή του!!!
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μία ομάδα, μία αληθινή οικογένεια…!!! »