Connect with us

8ος Όμιλος

Μεγάλη επιστροφή Θανόπουλου στον Άγιο Ιερόθεο

Published

on

Ο Δημήτρης Θανόπουλος ήταν και αποτελεί ακόμη και σήμερα έναν από τους καλύτερους ακραίους επιθετικούς που αγωνίζονται στο Λεκανοπέδιο.

Η ικανότητα που έχει με τους αντίπαλους αμυντικούς στο 1Χ1, αλλά και η οξυδέρκεια του τον καθιστούν έναν ποδοσφαιριστή που προκαλεί… κινδύνους στις αντίπαλες άμυνες που ουσιαστικά πονοκεφαλιάζουν κάθε φορά που τον έχουν απέναντι τους.

Ο ποδοσφαιριστής που έμαθε… τα μυστικά του ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο επι Μπάγιεβιτς επέστρεψε στην ομάδα που αγωνίστηκε πριν από δυο χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Άγιος Ιερόθεος ήταν ο… μνηστήρας που απέσπασε από τον Θανόπουλο θετική απάντηση, και ο Γιώργος Αρχοντάκης βλέπει έναν σπουδαίο παίκτη να εντάσσεται στην φαρέτρα του.

Ασφαλώς η κίνηση αυτή ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους ιθύνοντες του συλλόγου αφού γνωρίζουν την ποιότητα του ποδοσφαιριστή που ξεχειλίζει. Άλλωστε λίγοι είναι εκείνοι που έχουν ξεχάσει τα όσα έκανε ο Θανόπουλος στα ματς με Εργοτέλη και το γκολ κόντρα στον Ιωνικό που ήταν σπάνιας ομορφιάς.

Ο Θανόπουλος με θητεία σε Ιάσονα Αγίου Φανουρίου, Κηφισιά,  Ολυμπιακό, Θρασύβουλο, Παναχαϊκή, Πανθηρακικό, ΠΑΟΝΕ, Λαμία, Παναιτωλικό, Ζάκυνθο, Αναγέννηση Γιαννιτσών επιστρέφει στους κιτρινόμαυρους και το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιθετική τους ανάπτυξη θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό πάνω του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: “Ο Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ ανακοινώνει την επιστροφή του ακραίου επιθετικού, Δημήτρη Θανόπουλου στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου και ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν”.