Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μείωσε τη διαφορά το Αιγάλεω, 3-1 το Χολαργό

Published

on

Επειτα από ένα ποιοτικό παιχνίδι, το Αιγάλεω επικράτησε με 3-1 του Χολαργού μπροστά σε 250 φίλους του, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Οι παίκτες του Πέτρου Κωνσταντινίδη κατάφεραν να «διαρρήξουν» το καλοστημένο σύνολο του ΟΦΧ χάρη σε γκολ του Βέρμπη και μετά την ήττα του Πανερυθραϊκού βρίσκονται στο -7 από την κορυφή (38β). Από την άλλη πλευρά, τα παιδιά του Γιάννη Ταπραντζή στάθηκαν αρκετά καλά, όμως μετά το 2-0 χαλάρωσαν και μοιραία έμειναν στους 25 βαθμούς, τη 12η θέση και στο +3 από τον 14ο ΑΟ Περιστερίου.

Στην εικόνα του αγώνα, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 22’. Το σουτ του Τζανέτου κατέληξε στο δοκάρι, έπειτα στην πλάτη του Σκαλαίου και ο επερχόμενος Σπανός σκόραρε, όμως ήταν εκτεθειμένος και το τέρμα ακυρώθηκε. Τελικά, το σκορ άνοιξε ο Βέρμπης από πλάγια θέση στο 33’ σουτάροντας στην απέναντι γωνία μέσα από τη περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55’ ο Λυράς δεν πρόλαβε να αξιοποιήσει τη φαρμακερή πάσα του Ντζαβίδα, ενώ στο 57’ ο Σκαλαίος σταμάτησε τον Τζανέτο. Τρία λεπτά αργότερα, γίναμε «μάρτυρες» ενός καταπληκτικού τέρματος δια ποδός Βέρμπη, ο οποίος σούταρε στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στο απέναντι «Γ» έπειτα από σέντρα του Σπανού.

Από εκεί και πέρα, οι ομάδες «χαλάρωσαν» και έδωσαν χώρους. Στο 75’ ο Κατσαρός δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Βαμβακά, όμως αυτός που βρήκε δίχτυα ήταν ο Ρούσσος στο 79’ με κεφαλιά αξιοποιώντας το κόρνερ του Σταύρου. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Ξηντάρας επιχειρώντας ένα όμορφο σουτ που «κρέμασε» τον νεαρό πορτιέρε και κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Χριστοδούλου Π., Τσαγκάρης Ν., Λιαμπότης Μ. (με λάθη)

ΑΙΓΑΛΕΩ (Πέτρος Κωνσταντινίδης): Βαμβακάς, Παπουτσής, Μπρεστοβίτσκι, Αρβανίτης, Σταύρου, Παπαθανασίου, Κοντιζάς, Τζανέτος (82’ Μαρούδας), Βέρμπης, Σπανός (75’ Λίτσης), Κωτσερίδης (46’ Ρούσσος).

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταπραντζής): Σκαλαίος, Καζάκος Α., Κατσαρός Φ., Καταϊβάτης (60’ Τσιριγώτης), Σπυρόπουλος, Ζώης Σπ. (82’ Καλαντζής), Ζώης Ν. (46’ Ντζαβίδας), Λυράς, Ξηντάρας, Πλεμμένος, Καζάκος Π.