Connect with us

4ος Όμιλος

Μαυρομάτης: Πανάξια η νίκη μας

Published

on

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής της Κηφισιάς, Μάρκος Μαυρομάτης, μετά τον αγώνα κόντρα στη Θύελλα όπου η ομάδα του επικράτησε με 1-0. Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε μετά το ματς όπου και τόνισε:

Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του αγώνα γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλοστημένη και οργανωμένη ομάδα καθώς επίσης είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης με τα Ζωνιανά όπως επίσης και την απουσία βασικών παικτών όπως των Παληαρούτα, Χαϊκάλη και Καρακώστα. Προσέξαμε αρκετά την αμυντική μας λειτουργία και καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και να χάσουμε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν μια γεμάτη εμφάνιση και οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να κοιτάξουμε τα επόμενα ματς που είναι πολύ δύσκολα’.

Όσον αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Προοδευτική, στη διάθεση του τεχνικού επιτελείο έχει τεθεί ο αμυντικός Καρακώστας που αποθεραπεύτηκε σε αντιθεση με τους τραυματίες Μαγγίνα, Παληαρούτα και Χαϊκάλη που δεν θα δώσουν το παρών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply