Connect with us

4ος Όμιλος

Μαυρομάτης: Δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα

Published

on

Χωρις τον Στέλιο Μακρίδη που ταλαιπωρείται από ίωση θα παραταχθεί η Κηφισιά στο μεθαυριανό αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό Πειραιά στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Μάρκου Μαυρομάτη ο  οποίος γνωρίζει αρκετά καλά τη δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα. Αυτό αποτυπώνεται και από τη δήλωση που παραχώρησε όπου και τόνισε: 

Για εμάς από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι ζωής και θανάτου. Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες βαθμών και πρέπει να κάνουμε το παν για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Σίγουρα το πρωτάθλημα έχει ακόμη αρκετό δρόμο, τίποτα δεν χάθηκε ακόμη, απλά πρέπει σε όλα τα ματς να δίνουμε το παν και να παίρνουμε αποτελέσματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και πιστεύω ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσουν την ομάδα για να ξεφύγει από τη δύσκολη που βρίσκεται’ 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ‘κυανόλευκοι’ αγνοούν τη νίκη για περισσότερο από δυο μήνες αφού η τελευταία φορά που κέρδισαν ήταν στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στη Ρόδο. Από τότε, μέχρι σήμερα η συγκομιδή της ομάδας των βορείων προαστίων δεν είναι αυτή που θα άρμοζε βάση του υλικού της αφού μετράει τέσσερις ήττες και δυο ισοπαλίες.