Connect with us

stoplekto

«Ματσάρα» στο Ίλιον με νικητή το… αθηναϊκό ποδόσφαιρο!

Published

on

Στο γήπεδο Ιλίου, ο τοπικός ΑΟ και τα Πετράλωνα διασταύρωσαν «τα ξίφη τους» με φόντο τη νίκη, όμως στο φινάλε οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο χάρη στο τελικό 1-1. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχε ένας μεγάλος «νικητής» σε αυτό το ντέρμπι, το αθηναϊκό ποδόσφαιρο! Οι 27 παίκτες αγωνίστηκαν σε κόσμια πλαίσια, διατήρησαν την αντιπαλότητα μόνο για 90 λεπτά, η διαιτησία ήταν άριστη και οι φάσεις αρκετές, με αποτέλεσμα ο κόσμος να αποχωρεί ήσυχα και ευχαριστημένος από το θέαμα.

Αρκετή δουλειά για τον Δρόσο στο πρώτο μέρος, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ χάρη στο έξυπνο φάουλ του Κωνσταντίνου που αποπροσανατόλισε την «κιτρινόμαυρη» άμυνα. Παρά το γκολ, οι φάσεις συνεχίστηκαν διαρκώς και στο 77’ ήρθε η ισοφάριση από το κεφάλι του Δαμασκηνού, ο οποίος αξιοποίησε σωστά το φάουλ του Μάκρα. Στη βαθμολογία, ΑΟ Ιλίου και Πετράλωνα παρέμειναν «συγκάτοικοι» στη τρίτη θέση φτάνοντας τους 25 πόντους και ελπίζουν σε «γκέλες» Τερψιθέας, Θύελλας Αγίου Δημητρίου και Μελισσίων.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουκαλάς Χ., Γούναρης Π., Κασιμάτης Α.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Γιώργος Τζώτζης): Γεροντάκης, Σπυροπάλη, Ανταλής (40′ λ.τρ. Τριανταφυλλίδης), Δαούτης, Πλάκας, Τσαμποδήμος, Σταματάκης Π., Τόλιας (80′ Σχίζας), Σταματάκης Ι. (66′ Πυλαρινός), Μάκρας, Δαμασκηνός.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χρήστος Κιούρκος): Δρόσος, Καλαϊτζίδης (80′ Λεβέντης), Κωνσταντίνου, Ντουλές, Παπαδάκης (89′ Χελιώτης), Λάππας, Καρούμπαλης, Χατζημιχάλης, Ρόκο, Μινάι, Βέλλης.