Connect with us

4ος Όμιλος

Ματσάρα στην Ραφήνα

Published

on

Δυο από τις καλύτερες ομάδες αγωνίστηκαν σήμερα στο γήπεδο Παναγιώτης Σκούφος και επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις ότι παίζουν επιθετικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Το τελικό 2-2 ανάμεσα σε Τρίγλια Ραφήνας και Ιάλυσο άφησε ικανοποιημένους τους φίλους των δυο ομάδων όσον αφορά το θέαμα όχι όμως και τους προπονητές των δυο συλλόγων μετά τη νίκη του Φωστήρα μέσα στο Ηράκλειο με δεδομένο ότι ο ‘Φονέας’ αύξησε τη διαφορά του στους τέσσερις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα..

Όσον αφορά τον αγώνα, δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηρίζαμε το συγκεκριμένο παιχνίδι το καλύτερο της αγωνιστικής αφού στο γήπεδο και οι 28 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κατέθεσαν ψυχή. Πάντως, οι γηπεδούχοι θα ήταν εκείνοι που ίσως δικαιούταν τη νίκη βάση ευκαρίων που δημιούργησαν ενώ φωνάζουν για τη φάση του 85′ θεωρώντας ότι το σουτ-φωτοβολίδα του Κόντι πέρασε την γραμμή αφού η μπάλα πρώτα βρήκε το δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, ο Ιάλυσος βάσει των απουσιών θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένος από τον πολύτιμο βαθμό που πήρε απέναντι σε ένα σύνολο που μέχρι σήμερα μετρούσε το απόλυτο των νικών στην έδρα του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι νησιώτες είχαν την πρώτη ευκαιρία όταν ο Σπάρταλης με κρεμαστό σουτ πήγε να νικήσει τον Λέτσο όμως ο Δάρρας απομάκρυνε. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα με κοντινή προβολή του Χειμωνέτου μετά από σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Λέτσο.

Στο 32′ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου πέρασε μόλις άουτ, ενώ μεγάλη φάση έχασε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 35′ όταν το σουτ που έπιασε πήγε λίγο άουτ. Στο 38′ το συγκρότημα του Καλοπήτα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια όμως το σουτ οβίδα του Μειμάρογλου κατέληξε στο δοκάρι του Λουτριώτη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η ασφυχτική πίεση των παικτών του Ηλία Καλοπήτα απέδωσε καρπούς όταν ο Παπαδόπουλος με σουτ έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη κι ενώ περίμεναν όλοι ότι η Τρίγλια θα έβγαινε μπροστά, οι φιλοξενούμενοι πήραν πάλι το προβάδισμα. Συγκεκριμένα στο 54′ ο Κοιλιάρας βγήκε στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Σταυλά και με προβολή έγραψε το 1-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Τρίγλια που δημιούργησε φάσεις και έπαιξε στρωτό και καλό ποδόσφαιρο. Στο 61′ ο Παπαδόπυολος πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Βασιλείου με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 63′ ο Λουτριώτης μπλόκαρε τη κεφαλιά του Δάρρα, ενώ στο 70′ η προβολή του Παπαδόπουλου πέρασε μόλις άουτ. Στο 74′ οι Ραφηνιώτες ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Μειμάρογλου μέσα στην περιοχή, με τον Μανδύλη στο 83′ να ισοφαρίζει σε 2-2 μετά από εκτέλεση φάουλ Στο 85′ έγινε η φάση του αγώνα, όταν ο Κόντι είδε εκτός εστίας τον Λουτριώτη έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ, η μπάλα αφού βρήκε στο Λουτριώτη κατέληξε στο δοκάρι και όπως έσκασε φάνηκε να περνάει τη νοητή γραμμή με τον διαιτητή Ρατσιάτο ωστόσο να δείχνει παίζεται. Στη φάση αυτή όλος ο πάγκος της Τρίγλιας πήγε στον α’ βοηθό θεωρώντας άδικη την απόφαση του να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας) Λέτσο, Κάρδαρης, Μανδύλης, Μειμάρογλου, Δάρρας, Γουλας, Τσέπας (77′ Μάλτσι), Σκαφίδας (67′ Κότσι), Βασιλείου, Παπαδόπουλος, Κόντι

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος) Λουτριώτης,, Λιόσης, Σταυλάς (72′ Παπαστεφάνου), Σαχίνης, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σπάρταλης, Κοιλιάρας (90+2 Χατζηπέτρος), Βολονάκης (59′ Λύρας).