Connect with us

3ος Όμιλος

Ματσάρα… στην Μανωλάδα

Published

on

Σε ένα ματς με άγρια ομορφιά Δόξα Νέας Μανωλάδας και Λουτράκι έμειναν στο ισόπαλο 2-2, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Τόσο οι ‘μαυραετοί’ όσο και οι ‘οράνιε’ παρουσίασαν θετικά δείγμα γραφής με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη εικόνα. Στο 2′ ο Κωβαίος με σουτ έγραψε το 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 34′ με πέναλτι του Μελετίδη το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. Στο 50′ ο Γούρμος είχε την ευκαιρία να κάνει το 2-1, όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Διαμαντή, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Αποστολάκη από πλευράς Λουτρακίου. Στο 73′ ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να σημαδέψει το δοκάρι, για να έρθει ο Μάγγος στο 75′ και να γράψει το 1-2 με τους οράνιε στο μεσοδιάστημα να έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι παρά την ψυχρολουσία δεν παράτησαν τον αγώνα και στο 89′ έφεραν το ματς στα ίσια με τον Σωτηρόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Στο 91′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Διαιτητές: Καρυοφύλλης, Παπανδριόπουλος-Χρηστάκος (Πειραιά)

ΔΟΞΑ ΝΕΑΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Καλλιακμάνης, Νιφορόπουλος (72′ Παπαδόπουλος), Σωτηρόπουλος, Σούλης (65′ Τσουκαλάς), Βραχνής, Κυριαζόπουλος (25′ Μπαρμπαρούσης), Νικολόπουλος, Βατσής, Μελετίδης, Αργυρόπουλος, Γούρμος

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης (68′ Παπουτσής), Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Τσώκος, Νικολάου, Μάγγος, Κωβαίος (71′ Πούτσι), Ζερβός, Αποστολάκης (79′ Χρυσαφίδης).